Έρχεται το Made In Beer Festival στο Γκάζι

Στο Παλιό Αμαξοστάσιο Ο.Σ.Υ. (Γκάζι), 19 - 20 - 21 Απριλίου

Το Made In Beer Festival, ο νέος θεσμός στον χώρο της μπίρας, επιστρέφει. Μετά την περσινή επιτυχία, το Made in Beer Festival 2019 θα πραγματοποιηθεί και φέτος στο (ριζικά ανανεωμένο) Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ. στο Γκάζι, έναν ιδανικό χώρο 4.000 τμ., το τριήμερο 19, 20 και 21 Απριλίου 2019.

 

 

Στο Made In Beer Festival 2019 οι λάτρεις της μπίρας θα μπορούν να δοκιμάσουν πάνω από 150 διαφορετικές γεύσεις μπίρας σε εξαιρετικές τιμές. Τα δεκάδες περίπτερα παραγωγών και διανομέων (εγχώριων και ξένων), οι μικροζυθοποιίες από όλη τη χώρα, οι ζυθοποιίες από το εξωτερικό που τα προϊόντα τους δεν διανέμονται στην Ελλάδα και οι πολλές εκπλήξεις είναι τα υλικά για τη δημιουργία μιας πραγματικής γιορτής της μπίρας.

Έχουν επιβεβαιώσει, μεταξύ άλλων, την παρουσία τους οι ελληνικές μπίρες:  Mikonu, Septem, Midnight Circus, Dreamer Brewing, Μάμος, Volkan, Craft Microbrewery, Sknipa, Χάρμα (Κρήτη), Santorini Brewing Company, Ζέος, Kirki Beers, Elixi, Noble Men, Noctua, Άλη (Θεσσαλονίκη) κ.ά.

Φυσικά, από μια γιορτή μπίρας, δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα απαραίτητα συνοδευτικά της: το φαγητό και η μουσική. Έτσι και στο Made In Beer Festival 2019 θα υπάρχουν επιλογές φαγητού και τη μουσική υποστήριξη θα αναλάβουν διάσημοι ραδιοφωνικοί παραγωγοί.

You might also like