Νέο Greek Coffee Kit  από τα Καφεκοπτεία Λουμίδη

Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη ετοίμασαν μια νέα πρόταση εμπνευσμένη από τη διαδικασία παρασκευής του ελληνικού καφέ. Το Greek Coffee Kit είναι το Starter Pack για όσους θέλουν να μυηθούν σε ένα μοναδικό ταξίδι με αυθεντικά αρώματα και γεύσεις ελληνικού καφέ. Τα παραδοσιακά «εργαλεία» παρασκευής και σερβιρίσματος συνδυάζονται με φρεσκοαλεσμένο ελληνικό καφέ υψηλής ποιότητας και φέρνουν ένα αποτέλεσμα γεμάτο αρώματα και συναισθήματα.

 

Το Greek Coffee Kit έχει όλα όσα χρειάζεστε για να φτιάξετε έναν αυθεντικό ελληνικό καφέ με την υπογραφή και την εγγύηση της Οικογένειας Λουμίδη.

Η συσκευασία του Greek Coffee Kit περιλαμβάνει ένα χειροποίητο μπρούτζινο παραδοσιακό μπρίκι με το αναδευτήρι του, δύο ξεχωριστά φλιτζάνια με τα πιατάκια τους, ενώ, η πρωτοτυπία του προϊόντος είναι ότι ο πελάτης μπορεί να επιλέξει τον ελληνικό καφέ της προτίμησής του.

Καθώς, το Greek Coffee Kit περιλαμβάνει 200 γρ. ελληνικού καφέ της επιλογής του καθενός ανάμεσα σε μία γκάμα από πέντε χαρμάνια (Ξανθός, Σκούρος,  Άρωμα, Χαρμάνι Διπλός, Αραβίας), τρεις μονοποικιλιακούς (Γουατεμάλας, Βραζιλίας Σάντος, Κολομβίας),τέσσερις  αρωματικούς (Μαστίχα, Φουντούκι, Μπακλαβάς,Κάρδαμο) ή Χωρίς Καφεΐνη.

Για αυτούς που δεν γνωρίζουν τα μυστικά επιτυχίας του Ελληνικού Καφέ,  μέσα στη συσκευασία θα βρουν οδηγίες παρασκευής και έξτρα συμβουλές ώστε να απολαύσουν τη μοναδική εμπειρία του αυθεντικού Ελληνικού Καφέ. Ο οδηγός είναι γραμμένος τόσο στα Ελληνικά, όσο και στα Αγγλικά κάνοντας το Greek Coffee Kit ένα ξεχωριστό και χρήσιμο αναμνηστικό για κάθε τουρίστα.

Εκτός από “ιδανικό πακέτο” για τους λάτρεις του αυθεντικού ελληνικού καφέ, το Greek Coffee Kit των Καφεκοπτείων Λουμίδη, αποτελεί και ένα ξεχωριστό αναμνηστικό, προσωπικό ή επαγγελματικό δώρο.

You might also like