Το Forky συμμετέχει στο Vegan Corner του Healthy Life Festival

Το Forky, online υπηρεσία μαγειρευτού φαγητού, παρουσιάζει τη γκάμα των vegan επιλογών του στο πλαίσιο του Healthy Life Festival, του μεγαλύτερου φεστιβάλ «Ευ Ζην», που διοργανώνεται στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo στο Μαρούσι από τις 12 έως τις 14 Απριλίου.

 

Οι επισκέπτες του φεστιβάλ θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το Forky και να δοκιμάσουν κλασικές αλλά και πιο ευφάνταστες vegan και vegan-friendly συνταγές με όσπρια, ζυμαρικά και λαχανικά, όπως οι γίγαντες φούρνου με μυρωδικά και πιπεριές φλωρίνης, η ρεβυθάδα με πορτοκάλι και κύμινο ή το κριθαρότο λαχανικών.

Με βάση τη μοντέρνα ελληνική κουζίνα και τις κλασικές συνταγές, η ομάδα των chef του Forky προσφέρει καθημερινά έως πέντε διαφορετικές επιλογές για κυρίως πιάτο και μια ή δύο σαλάτες. Το μενού είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο, ώστε να μπορεί κανείς να χρησιμοποιεί την υπηρεσία καθημερινά, εξασφαλίζοντας μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή, λόγω της μεγάλης ποικιλίας αλλά και των θερμιδομετρημένων μερίδων.

Όλες οι συνταγές, προετοιμάζονται καθημερινά με φροντίδα, χρησιμοποιώντας επιλεγμένα και ποιοτικά υλικά, με γνώμονα πάντα τη γεύση και τις αρχές της υγιεινής διατροφής.

You might also like