Η πρώτη Λαρισαϊκή μπίρα είναι εδώ!

Εγκαινιάστηκαν οι εγκαταστάσεις της Ζυθοποιίας Πηνειού ( μπίρα LOLA)

Η γεύση βύνης και του λυκίσκου, οι ήχοι και τα χρώματα, η εξαιρετική παρέα και η γοητεία της επιχειρηματικότητας που αναπτύσσεται αξιοποιώντας τις τοπικές δυνάμεις, συναντήθηκαν στο νέες εγκαταστάσεις της Ζυθοποιίας Πηνειού, που εγκαινιάστηκαν χθες στο 7ο χλμ. Λάρισας – Συκουρίου.

 

Η Ζυθοποιία Πηνειού υποδέχθηκε τους εκατοντάδες φίλους και συνεργάτες της σ’ ένα κεφάτο πάρτι και μοιράστηκε μαζί τους τη χαρά της δημιουργίας, με άφθονη μπίρα, μοναδικές στιγμές και ξενάγηση στους χώρους του υπερσύγχρονου Ζυθοποιείου.

Τα εγκαίνια του νέου Ζυθοποιείου τέλεσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Λάρισας και Τυρνάβου Ιερώνυμος, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός, ο δήμαρχος Λαρισαίων Απ. Καλογιάννης καθώς και οι πρόεδροι του Επιμελητηρίου Σ. Γιαννακόπουλος και του Συνδέσμου Βιομηχάνων Αχ. Νταβέλης.

 

Μιλώντας στην τελετή των εγκαινίων ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ζυθοποιίας Πηνειού Γιώργος Πέτρου αναφέρθηκε το όραμα της εταιρίας λέγοντας:«Η πρώτη μπίρα της Λάρισας οραματιζόμαστε να είναι πρώτη παντού: στην ποιότητα, στην αξιοποίηση των ανθρώπων και των πρώτων υλών του τόπου μας, στη χρήση της υψηλής τεχνολογίας, στο σεβασμό του περιβάλλοντος», ενώ τόνισε ότι στόχος της ζυθοποιίας είναι η συνεχής ανάπτυξη σε νέα προϊόντα και υπηρεσίες που να δίνουν τη μοναδική σφραγίδα της περιοχής μας στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Η Ζυθοποιία Πηνειού παράγει δύο τύπους μπίρας, την Belgian Ale και την Pilsner. Είναι η πρώτη φρέσκια, απαστεριώτη μπίρα που παράγεται στη Λάρισα από τοπικές πρώτες ύλες. Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της, αλλά και το μεράκι των ανθρώπων της,  εγγυώνται ένα αποτέλεσμα που ικανοποιεί και τους πλέον απαιτητικούς φίλους της μπίρας.

You might also like