Σακούλες ψησίματος Sira-Cook™ Supreme™

Από την Kapelis Packaging

Η Kapelis Packaging σε συνεργασία με τη Sirane παρουσιάζει τις σακούλες ψησίματος Sira-Cook™ Supreme™. Σχεδιασμένες να αντέχουν την άμεση θερμότητα της ψησταριάς, είναι κατάλληλες για ψήσιμο BBQ πληθώρας τροφίμων με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Τοποθετείστε τη συσκευασία πάνω στη σχάρα σε απόσταση τουλάχιστον 15 εκατοστών από τη θράκα και απολαύστε, χωρίς βρωμιές και μυ­ρωδιές, ένα εκπληκτικό, χυμώδες γεύμα μπάρμπεκιου.

 

Υπάρχει επίσης η έκδοση με εσωτερική αντικολλητι­κή στρώση για να μην ‘κολλάει’ το προϊόν στη συσκευασία. Επιπλέον, κάτω από την αντικολλητική αυτή στρώση μπορούν να τοποθετη­θούν επί παραγγελία ειδικά αρωματικά (φυσικά προϊόντα: αρωματισμένες φλούδες ξύ­λου, βότανα και μπαχαρικά) και δίνεται έτσι η δυνατότητα στον καταναλωτή να δημιουργήσει τις δικές του καπνιστές συνταγές στον οικιακό φούρνο.

Διαθέσιμες σε τέσσε­ρα μεγέθη και φυσικά πιστοποιημένης καταλληλότητας για επαφή με τρόφιμα, μπορούν απλά να κλείσουν με δίπλωμα της σακούλας, να σφραγιστούν με θερμοκόλληση ή με αυτο­κόλλητη ταινία κλεισίματος, άρα να χρησι­μοποιηθούν και για έτοιμα φαγητά σε συσκευασία retail.

Κρεατικά, πουλερικά, ψάρια ή λαχανικά μπορούν να πωληθούν και να μαγειρευ­τούν απ’ ευθείας σε μια σακούλα Sira-Cook™ Supreme™, δηλαδή να συσκευαστούν, διακινηθούν, πωληθούν και ψηθούν στην ίδια συσκευασία για πρό­σθετη γεύση στο BBQ η στο συμβατικό φούρνο.

You might also like