Νέος κύκλος σεμιναρίων από την Accademia Pizzaioli

Με επιτυχία συνεχίζονται για δεύτερη χρονιά τα αυτοτελή σεμινάρια στις  εγκαταστάσεις της Accademia Pizzaioli στην Δάφνη. Ειδικότερα, η παγκοσμίως γνωστή Ιταλική Ακαδημία πίτσας και μαγειρικής τέχνης, διοργανώνει ένα διαδραστικό πρόγραμμα σεμιναρίων για τους συμμετέχοντες.

 

Το νέο πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής:

  • 20/05/19: Pasta fresca (Αυθεντικές Ιταλικές συνταγές για χειροποίητα ζυμαρικά).
  • 27/05/19: Pizza napoletana (Η αυθεντική).
  • 28/05/19: Gnocchi tricolore  (Λιτό και πολυτελές ζυμαρικό φτιαγμένο από τα χεράκια σας).
  • 03/06/19: Cucina Tradizionale Italiana (Παρουσίαση και εκτέλεση 10 παραδοσιακών ιταλικών πιάτων).
  • 24/06/19: L’arte del risotto (Η τέχνη του ριζότο με τα μυστικά για ένα καθιερωμένο πιάτο της Ιταλίας).

Η φημισμένη Accademia Pizzaioli ήρθε στην Αθήνα τον Ιούλιο του 2017 για να προσφέρει ευέλικτα προγράμματα σπουδών και σεμινάρια ιταλικής γαστρονομίας με κύρος και διεθνή αναγνώριση, σε επαγγελματίες που θέλουν να τελειοποιήσουν τις γνώσεις τους στην τέχνη της ιταλικής κουζίνας, αλλά και σε ερασιτέχνες με πάθος για την ιταλική κουλτούρα.


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: www.accademia-pizzaioli.gr

You might also like