Επετειακά προϊόντα από τα Καφεκοπτεία Λουμίδη

Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη γιορτάζουν τα 100 χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας τους. Θέλοντας να τιμήσουν όλους αυτούς που αγαπούν τον αυθεντικό καφέ, δημιούργησαν μια σειρά από συλλεκτικά προϊόντα με ξεχωριστά εικαστικά. Αυτά τα μοναδικά επετειακά σκεύη καφέ μεταφέρουν τη νοσταλγία μίας άλλης εποχής μέσα από μια αυθεντική ιστορία 100 χρόνων.

 

Η επετειακή συλλογή των Καφεκοπτείων Λουμίδη περιλαμβάνει φλιτζάνια για τον παραδοσιακό ελληνικό καφέ – μονό και διπλό -,φλιτζάνι για  espresso και κούπα καφέ φίλτρου ή σοκολάτας, όλα διακοσμημένα με λογότυπα και σκίτσα που έχουν μείνει στη μνήμη μας από την πολύχρονη πορεία των Καφεκοπτείων Λουμίδη. Την συλλογή συμπληρώνουν  τα επετειακά μεταλλικά δοχεία για την φύλαξη του καφέ και της ζάχαρης. Κάθε επετειακό προϊόν συνοδεύεται και από ένα καρτελάκι γνησιότητας.

Επιπλέον, μαζί με τα επετειακά προϊόντα στα καταστήματα “Καφεκοπτεία Λουμίδη” θα βρείτε μία ξεχωριστή “εφημερίδα”… ένα νέο έντυπο επικοινωνίας, όπου συγκεντρώνει στις σελίδες του νέα “φρεσκοκομμένα” και ιστορικά.. .απολαυστικά, με εκπλήξεις και πλούσιες γεύσεις.


Τα επετειακά προϊόντα είναι διαθέσιμα από τις 20/05/2019 στο δίκτυο καταστημάτων Καφεκοπτεία Λουμίδη. 

You might also like