Γαστρονομικό Φεστιβάλ  Spain on your Plate

Εστιατόριο “Βυζαντινό” Hilton Athens, 7- 16 Ιουνίου

Το Οικονομικό και Εμπορικό Γραφείο της Πρεσβείας της Ισπανίας στην Αθήνα και το ξενοδοχείο Hilton Athens, σε συνεργασία με το Ισπανικό Ινστιτούτο Εξαγωγών και Επενδύσεων ICEX, διοργανώνουν Γαστρονομικού Φεστιβάλ  Spain on your Plate.

 

Το συγκεκριμένο γαστρονομικό φεστιβάλ θα φιλοξενηθεί στο Εστιατόριο “Βυζαντινό” Hilton Athens (Λεωφ. Βασ. Σοφίας 46) για περιορισμένο χρονικό διάστημα, μεταξύ 7 και 16 Ιουνίου.

Το Spain on your Plate είναι ένα φεστιβάλ που για 10 ημέρες θα δώσει την ευκαιρία γνωριμίας με την ισπανική γαστρονομία στην Ελλάδα, μέσα από ένα μενού ειδικά σχεδιασμένο για την περίπτωση, από δύο διάσημους προσκεκλημένους Ισπανούς chefs. Το μενού αυτό που θα περιλαμβάνει live cooking, θα προσφέρεται αποκλειστικά στο εστιατόριο “Βυζαντινό” του Hilton Athens

Στο πλαίσιο του 10ήμερου φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν γευσιγνωσίες κρασιών, masterclasses ισπανικής κουζίνας, που θα δοθούν από προσκεκλημένους chefs και εκδηλώσεις παραδοσιακών χορών και μουσικής.

Οι  προσκεκλημένοι Ισπανοί  chefs, που θα ταξιδεύσουν στην Αθήνα ειδικά για αυτήν την εκδήλωση είναι ο Ager Urigüen, του εστιατορίου “Txokoa Gastrobar” και ο Álvaro Villasante, του εστιατορίου “Paprica”.

You might also like