Η Rational εγκαινίασε ιδιόκτητο κέντρο εκπαίδευσης στην Ελλάδα

Η Rational, παγκόσμιος ηγέτης στην αγορά συστημάτων θερμικής παρασκευής γευμάτων ενισχύει την παρουσία της στην Ευρώπη. Στις 4 Ιουνίου η Rational εγκαινίασε το πρώτο ιδιόκτητο κέντρο εκπαίδευσης στην  Αθήνα στη Λεωφόρο Μεσογείων 340 δίπλα στο Μετρό Νομισματοκοπείο.

 

Η τοπική ομάδα με επικεφαλής τον διευθυντή πωλήσεων Μάριο Σαββάτη δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένη που θα έχει στο εξής τη δυνατότητα να παρουσιάζει στους πελάτες την πρωτοποριακή τεχνολογία μαγειρέματος σε έναν χώρο 207 τ.μ. «Πλέον, έχουμε στη διάθεσή μας αρκετό χώρο για να παρουσιάζουμε ζωντανά στους πελάτες μας τη λειτουργία των SelfCookingCenter και VarioCookingCenter» σχολίασε ο Μ. Σαββάτης.

Το νέο κέντρο εκπαίδευσης είναι εξοπλισμένο με το SelfCookingCenter, τον φούρνο ατμού Combi με τις έξυπνες λειτουργίες για τέλεια αποτελέσματα στο μαγείρεμα. Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει επίσης το VarioCookingCenter, την πολυχρηστική συσκευή μαγειρέματος που εκμεταλλεύεται τη θερμότητα μέσω επαφής και επιτρέπει έτσι το μαγείρεμα, το ψήσιμο και το τηγάνισμα, όλα σε μία συσκευή. Επιπλέον, οι πελάτες μπορούν να δοκιμάσουν στο κέντρο εκπαίδευσης και το ConnectedCooking, τη λύση δικτύωσης της Rational.

Στα εγκαίνια που πραγματοποιήθηκαν χθες 4 Ιουνίου, την  Rational εκπροσώπησε ο Alexander Wimmer, εκτελεστικός αντιπρόεδρος EMEA και διευθύνων σύμβουλος της Rational International. Ο Α. Wimmer χαρακτήρισε το νέο κέντρο της εταιρείας  ‘ορόσημο’ στην πορεία της στην Ελλάδα, πορεία η οποία μετράει 40 χρόνια από τότε που πουλήθηκε ο πρώτος φούρνος της στην εγχώρια αγορά. «Σκοπός της Rational είναι να προσφέρει ωφέλιμες λύσεις στους πελάτες της» σχολίασε ο Α. Wimmer πριν παρουσιάσει εντυπωσιακά στοιχεία από την ανάπτυξη της εταιρείας στην Ευρώπη και την Ελλάδα.

O διευθυντής πωλήσεων της Rational Μάριος Σαββάτης (αριστερά)  και ο Alexander Wimmer εκτελεστικός αντιπρόεδρος EMEA και διευθύνων σύμβουλος της Rational International στα εγκαίνια τoυ κέντρου εκπαίδευσης της εταιρείας στην Ελλάδα

 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η Rational παρουσίασε στους εμπορικούς αντιπροσώπους και στον Τύπο το νέο σύστημα iKitchen. Εδώ, ο συνδυασμός του SelfCookingCenter, με το VarioCookingCenter και τη λύση δικτύωσης ConnectedCooking αποδεικνύει την άριστη συνεργασία μεταξύ των συστημάτων. Η καθημερινότητα στην κουζίνα γίνεται πιο ευέλικτη και παραγωγική ενώ παράλληλα οι πελάτες εξοικονομούν χώρο, πρώτες ύλες και ενέργεια.

Στο νέο κέντρο εκπαίδευσης, η Rational θα προσφέρει στους ενδιαφερόμενους τη δυνατότητα να δουν από κοντά και να δοκιμάσουν οι ίδιοι τις συσκευές. Παράλληλα, το κέντρο εκπαίδευσης που έχει ήδη ξεκινήσει τη λειτουργία του θα προσφέρει εκπαιδευτικά σεμινάρια και για υφιστάμενους πελάτες της Rational: «Θέλουμε να υποστηρίζουμε και να εκπαιδεύουμε τους πελάτες μας σύμφωνα με τις προσωπικές τους ανάγκες ώστε να διασφαλίσουμε ότι θα αποκομίζουν το μέγιστο δυνατό όφελος από τις συσκευές Rational» λέει ο Alexander Wimmer.

Κλείνοντας την παρουσίασή του ο Α. Wimmer διευκρίνισε ότι είναι άλλο πράγμα  το πρόγραμμα λειτουργίας μιας συσκευής η οποία προορίζεται για χρήση στη βιομηχανία της εστίασης κι άλλο η cooking φιλοσοφία των μηχανημάτων της Rational. Στη δεύτερη περίπτωση οι φούρνοι και τα λοιπά μηχανήματα της εταιρείας ρυθμίζουν τη διαδικασία του ψησίματος σε σχέση με μια σειρά παράγοντες όπως ο αριθμός των κομματιών που βρίσκονται στο ταψί, το βάρος που έχουν, την υγρασία κ.ά. προκειμένου να βρεθεί ο ακριβής χρόνος ψησίματος.

Από την πλευρά του ο Μ. Σαββάτης ο οποίος εκτός των αγορών της Ελλάδας, του Ισραήλ και της Κύπρου έχει αναλάβει και την αγορά της Ουγγαρίας στάθηκε ιδιαίτερα στην αριθμητική διεύρυνση της ομάδας που χειρίζεται το brand Rational στην Ελλάδα, εκφράζοντας την αμέριστη εμπιστοσύνη και την ευγνωμοσύνη του προς τη στην στελεχιακή ομάδα της εταιρείας η οποία αν και μέσα σε καιρούς δύσκολους, πέτυχε το μεγάλωμα της εταιρείας.

Ο νέος άνεμος αναβάθμισης που πνέει στο χώρο της μαζικής εστίασης, τα πολύ δυνατά προϊόντα που κατασκευάζει η Rational, καθώς και ορισμένοι άλλοι παράγοντες (π.χ. η έκρηξη του τουρισμού, η έναρξη λειτουργίας του νέου προγράμματος για τα σχολικά γεύματα), είναι σύμφωνα με τον πρώην σεφ που έχει αφοσιωθεί πλέον στον εξοπλισμό, οι κύριοι λόγοι για τη συνεχή κι εντυπωσιακή ανάπτυξη της Rational στην Ελλάδα.

Ο Μ. Σαββάτης διαβεβαίωσε τους παραβρισκόμενους ότι η εταιρεία θα συνεχίσει να καλεί επαγγελματίες στα γραφεία της για μαγειρικές επιδείξεις και τεχνικά σεμινάρια.

Η ελληνική ομάδα της Rational και οι Γερμανοί συνεργάτες τους στο νέο κέντρο εκπαίδευσης της εταιρείας στην Αθήνα (Λεωφόρος Μεσογείων 340, Μετρό Νομισματοκοπείο).
You might also like