Νέο L’ Artigiano στην καρδιά της τουριστικής Αθήνας

Με καθίσματα εντός κι εκτός καταστήματος κι εξωστρεφές design

Εγκαίνια χθες βράδυ για το κατάστημα L’ Artigiano επί της οδού Αθανασίου Διάκου 20 και Λεωφόρου Συγγρού, ένα κατάστημα το οποίο υπηρετεί ένα διαφορετικό concept από τα άλλα του ομίλου καθώς θα προσφέρει τα προϊόντα της αλυσίδας και σε τραπέζια εντός κι εκτός του καταστήματος.
Ρεπορτάζ & φωτογραφίες: Θανάσης Αντωνίου

 

Τοποθετημένο στην πιο ενδιαφέρουσα ίσως περιοχή της ‘καυτής’ τουριστικά Αθήνας, το καλαίσθητο κατάστημα φιλοδοξεί να δουλέψει τόσο με τους Έλληνες πελάτες που εμπιστεύονται την L’ Artigiano, όσο και με τους χιλιάδες τουρίστες που διέρχονται καθημερινά μπροστά από την πόρτα του.

Ο χώρος παρασκευής της πίτσας είναι ορατός σε όσους διέρχονται από τον δρόμο, τα προϊόντα είναι τοποθετημένα σε μεγάλες προθήκες μπροστά και γενικά η όλη η ιδέα είναι αυτή μιας σύγχρονης πιτσαρίας- εστιατορίου που στοχεύει σε ευρεία γκάμα πελατών.

Το νέου τύπου κατάστημα της αλυσίδας L’ Artigiano στις αρχές της Συγγρού, εγκαινιάζει μια νέα εποχή για την ανάπτυξη της εταιρείας.

 

Δεκάδες άνθρωποι, επαγγελματίες του χώρου της εστίασης, προμηθευτές και συνεργάτες αλλά κι εκπρόσωποι της show biz βρέθηκαν χθες το απόγευμα στις αρχές της Συγγρού για να ευχηθούν στον επιχειρηματία και  Διευθύνοντα Σύμβουλο της L’ Artigiano Χρήστο Βιτσικάνο.

Σε δηλώσεις του στο Grill, ο Χρ. Βιτσικάνος είπε: « Η αγορά της πίτσας η οποία είχε μείνει λίγο πίσω βρίσκεται και πάλι σε ανάπτυξη διότι όλοι οι μεγάλοι παίκτες επενδύουν σε ποιότητα, σε νέες γεύσεις, σε νέα σημεία πώλησης. Έτσι, ανεβαίνει η κατηγορία γενικότερα. Το κατάστημα αυτό που βλέπετε σηματοδοτεί το γεγονός ότι η ποιότητα δεν πρέπει να φαίνεται μόνο στις πρώτες ύλες, το service, τις συνταγές και τα τελικά προϊόντα που παράγουμε αλλά θα πρέπει να φαίνεται και στο κατάστημα και το σχεδιασμό του. Πρέπει να αναβαθμιστεί γενικότερα η κατηγορία κι αυτό κάνουμε εμείς».

O Διευθύνων Σύμβουλος της L’ Artigiano Χρήστος Βιτσικάνος.

 

Μιλώντας για τον τουρισμό σε σχέση με την προνομιούχο θέση του νέου καταστήματος ο Χρ. Βιτσικάνος μας είπε: «Βρισκόμαστε στη ‘μπούκα’ του τουρισμού. Χιλιάδες άνθρωποι περνάνε κάθε μέρα από μπροστά μας. Είμαστε στο ‘κέντρο του πλανήτη’. Σταματάει πάρα πολύς κόσμος καθημερινά και μένει έκπληκτος όχι μόνο από την ποιότητα των προϊόντων μας αλλά κι από την φιλική εξυπηρέτηση. Βλέπουν το πραγματικά καλό προϊόν που προσφέρουμε. Κάποιες ώρες έχει ουρά που περιμένει απ΄ έξω».

Η ορατή από το κοινό κουζίνα του νέου καταστήματος της αλυσίδας.
You might also like