Διπλή βράβευση για την Μπάρμπα Στάθης

Σε δύο σημαντικές εκδηλώσεις του επιχειρηματικού κόσμου

Με 2 σημαντικές βραβεύσεις τιμήθηκε πρόσφατα η εταιρεία Μπάρμπα Στάθης, θυγατρική του Ομίλου Vivartia, στις διοργανώσεις “Corporate Superbrands 2018-2019” και «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας».

 

Η εταιρεία, ηγέτης στον χώρο των καταψυγμένων λαχανικών και ζυμών, αναδείχθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ανάμεσα στα κορυφαία “Corporate Superbrands” για τη χρονιά 2018-2019. Μέσα από έναν αρχικό κατάλογο 1.500 περίπου υποψηφιοτήτων, η Μπάρμπα Στάθης ξεχώρισε κατόπιν σχετικής ψηφοφορίας, τόσο από την κριτική επιτροπή, όσο και από την αξιολόγηση του καταναλωτικού κοινού, που προέκυψε βάσει σχετικής δημοσκόπησης.

Επιπλέον, η Μπάρμπα Στάθης, που φέτος γιορτάζει τα 50 της χρόνια, διακρίθηκε και βραβεύθηκε  στην 5η διοργάνωση των «Πρωταγωνιστών της Ελληνικής Οικονομίας» και συγκεκριμένα στην κατηγορία «Επιχειρηματική Εξωστρέφεια».

Σημείο εκκίνησης για τη διάκριση, η αναφορά των αποτελεσμάτων της οικονομικής έκθεσης των εταιρειών και στη συνέχεια η αξιολόγηση του δημοσιογραφικού επιτελείου με κριτήριο τον αριθμό των χωρών εξαγωγικής δραστηριότητας, το εύρος των προϊόντων αλλά και το ποσοστό συμμετοχής των εξαγωγών στον κύκλο εργασιών.

Ο Νικήτας Ποθουλάκης, ceo της Μπάρμπα Στάθης, παραλαμβάνει το βραβείο “Επιχειρηματικής Εξωστρέφειας” στην εκδήλωση «ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ» από την Χ. Απαλαγάκη, της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι στρατηγικό στόχο της Μπάρμπα Στάθης για το 2019 αποτελεί η εξωστρέφεια και η ανάδειξη της ποιότητας και της διατροφικής αξίας των λαχανικών που καλλιεργούνται στην Ελλάδα, αφού το κλίμα της χώρας και οι εδαφολογικές της συνθήκες διαμορφώνουν λαχανικά ανώτερης ποιότητας, τα οποία με την εγγύηση της Μπάρμπα Στάθης, αποτελούν ένα άκρως εξαγώγιμο προϊόν.

Η Μπάρμπα Στάθης με θεμελιώδεις στρατηγικούς πυλώνες, την ποιότητα και την ασφάλεια, την ελληνικότητα και την καινοτομία, δεσμεύεται να συνεχίσει να στηρίζει την ελληνική οικονομία και επιχειρηματικότητα, αναπτύσσοντας παράλληλα σημαντικές δράσεις προσανατολισμένες στην εξωστρέφεια. Έχοντας κερδίσει επάξια την εμπιστοσύνη και την προτίμηση των Ελλήνων καταναλωτών εδώ και μισό αιώνα, η Μπάρμπα Στάθης θα εξακολουθεί να βρίσκεται στο προσκήνιο της ελληνικής αγοράς ως αδιαμφισβήτητη «σταθερή αξία».


Κεντρική φωτογραφία: H Αγάπη Παπαδοπούλου, Deputy CEO & Marketing and Communication Director της Μπάρμπα Στάθης, παραλαμβάνει το βραβείο “Corporate Superbrands 2018-2019” από τον Θ. Γεράκη, Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο της MARC.

You might also like