«Καλαμάκι αν το ζητήσεις» από τη McDonald’s

Η McDonald’s υλοποιεί την ενέργεια «Δείξε αγάπη χωρίς καλαμάκι» σε όλα τα εστιατόριά της στην Ελλάδα.

 

Με σκοπό να ενθαρρύνει τους πελάτες της να περιορίσουν τη χρήση στα πλαστικά καλαμάκια, στα εστιατόρια McDonald’s θα σερβίρονται  τα αναψυκτικά  χωρίς καλαμάκι, εκτός αν ο πελάτης το ζητήσει. Άλλα ροφήματα, όπως τα Milkshakes και οι κρύοι καφέδες θα συνεχίσουν να προσφέρονται με καλαμάκι.

Η ενέργεια αυτή αποτελεί μέρος της παγκόσμιας δέσμευσης της McDonald’s για τη βελτίωση της βιωσιμότητας όσον αφορά στις συσκευασίες της. Ο στόχος είναι, μέχρι το 2025, όλες οι συσκευασίες που προσφέρονται στους πελάτες να προέρχονται από 100%, ανανεώσιμες, ανακυκλωμένες ή πιστοποιημένες πηγές, καθώς και να ανακυκλώνονται οι συσκευασίες στο 100% των εστιατορίων McDonald’s σε όλο τον κόσμο.

Όπως σημειώνει η Simona Mancinelli, Managing Director της Premier Capital Hellas, «Η McDonalds δεσμεύεται να αναζητήσει βιώσιμες εναλλακτικές ως προς το πλαστικό καλαμάκι και αυτό είναι ένα πρώτο βήμα προς το μεγάλο μας στόχο το 2025. Οι πελάτες μας ήδη ανταποκρίνονται πολύ θετικά στην πρωτοβουλία αυτή και μαζί θα μπορέσουμε να χτίσουμε μια πολιτική για την βιώσιμη ανάπτυξη».

You might also like