Ολυμπιακή Ζυθοποιία: ανοίγει για το κοινό το ζυθοποιείο της

Επισκέψιμες οι εγκαταστάσεις στη Ριτσώνα, Ευβοίας την Κυριακή 23 Ιουνίου

Η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, στο πλαίσιο συμμετοχής της στην πρωτοβουλία «Ανοιχτά Ζυθοποιεία», που διοργανώνει η Ελληνική Ένωση Ζυθοποιών, ανοίγει για 2η συνεχή χρονιά τις πόρτες του ζυθοποιείου της στην Ριτσώνα, Ευβοίας, την Κυριακή 23 Ιουνίου 2019, 11.00-18.00, καλώντας την τοπική κοινότητα και το κοινό σε μια ξεχωριστή γιορτή της μπίρας.

 

Το ζυθοποιείο της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας θα είναι ανοιχτό, με ελεύθερη είσοδο για όλους, δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες να μυηθούν στον κόσμο του ζύθου, να δοκιμάσουν τις αγαπημένες τους μπίρες με συνοδευτικά εδέσματα και να συμμετέχουν σε ενδιαφέρουσες δραστηριότητες:

  • Ξενάγηση στις εγκαταστάσεις παραγωγής της μπίρας (ομάδες των 20 ατόμων)
  • Ώρες ξεναγήσεων: 11.30/ 12.30/ 13.30/ 15.30/ 16.30/ 17.30
  • Σεμινάριο γευσιγνωσίας & τρόπου σερβιρίσματος της μπίρας (ομάδες των 12 ατόμων)
  • Ώρες σεμιναρίων: 12.00/ 13.00/ 14.00/ 15.00/ 16.00/ 17.00
  • Σεμινάριο γευστικής δοκιμής μπίρας με κατάλληλα εδέσματα – food pairing (ομάδες των 8 ατόμων)
  • Ώρες σεμιναρίων: 11.30/ 13.30/ 15.30/ 17.30
  • Μαγειρική με μπίρα από την Ελένη Ψυχούλη (ανοιχτή δραστηριότητα για όλο το κοινό)
  • 00 – 15.00.

Για συμμετοχή στις δραστηριότητες θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Το κοινό θα μπορεί να καλεί στο 210 7249000 (εσωτ. 213), την κα Δήμα 11.00 – 16.00, έως και 20/06.

You might also like