Πετρετζίκης: Ρεκόρ Γκίνες με 3.387 μπέργκερ στη Θεσσαλονίκη

Προωθητική ενέργεια για λογαριασμό της Coca- Cola

Tα περισσότερα hamburgers που στήθηκαν ποτέ μέσα σε μία ώρα κατάφερε να κάνει ο Άκης Πετρετζίκης και με αυτή του την προσπάθεια μπήκε χθες στο Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες.

 

Για την ακρίβεια ετοίμασε στη Θεσσαλονίκη 3.387 hamburgers μέσα σε μόλις 60 λεπτά, τα οποία αφού καταμετρήθηκαν από την επίσημη αντιπρόσωπο των Guinness World Records, προσφέρθηκαν μαζί με μία  Coca-Cola στον κόσμο που βρισκόταν συγκεντρωμένος κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

 

«Το κλίμα; Απλά μαγευτικό… Τι να πρωτοθυμηθώ; Τη στιγμή της προετοιμασίας; Τη στιγμή που στάθηκα πίσω από τον πάγκο και γύρισα να δω τους συνεργάτες μου ή τη στιγμή εκείνη που τα χρονόμετρα ξεκίνησαν να μετρούν; Όλες ήταν τόσο έντονες, καμία όμως δεν συγκρίνεται με εκείνη που συνειδητοποιήσαμε πως όντως είχαμε πετύχει τον στόχο μας! Θυμάμαι τη στιγμή της απονομής του βραβείου, τα χαμόγελα των παιδιών, τα συγκινητικά λόγια του κόσμου που στηρίζει κάθε προσπάθεια δική μου και όλης της ομάδας μου. Ένα ‘ευχαριστώ’ είναι λίγο κι όμως -αισθάνομαι- πως είναι απαραίτητο να πω» δήλωσε ο νεαρός σεφ, παρουσιαστής, επιχειρηματίας και συγγραφέας.

Η ενέργεια πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του ‘Coca-Cola & Akis Food Tour Festival’, το οποίο πέρασε από Καλαμάτα, Γιάννενα, Λάρισα και Ξάνθη.

You might also like