Taqueria Maya: μικρούλι, καυτερούλι & ‘λατινοαμερικανάκι’

To Grill επισκέφτηκε το ιδιαίτερο εστιατόριο του Συντάγματος

Στο μικρό αλλά γεμάτη ζωντάνια δρομάκι της οδού Πετράκη στο Σύνταγμα, ένας δρόμος που βιώνει κι αυτός την έκρηξη της (τουριστικά προσανατολισμένης) εστίασης, το Taqueria Maya, ένα μικρό εστιατόριο λατινοαμερικανικής κουζίνας αποτελεί εδώ και μερικά χρόνια ένα all day στέκι για κάθε κοινωνική και ηλικιακή κατηγορία Αθηναίων και τώρα πια και πολλών τουριστών.
Κείμενο : GrillMag Taste Team. Φωτογραφίες: Taqueria Maya

 

Το μενού του είναι δομημένο με τον κλασικό τρόπο των σχετικών εστιατορίων όπου πάνω σε συγκεκριμένες ‘βάσεις’ ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να προσθέσει κρέατα, όσπρια/λαχανικά και σάλτσες. Δοκιμάσαμε το Lamb Barbacoa δηλαδή αρνί με κόλιανδρο, κρεμμύδι και chipotle salsa σε τρία τάκος καλαμποκιού (6,90 ευρώ) και ψητές γλυκοπατάτες με λουκάνικο, πίκλες κρεμμυδιού και pico de gallo (6,80 ευρώ), πίνοντας μια δροσερή – κι ελληνική- Βεργίνα Weiss 500ml (5 ευρώ).

You might also like