Δωρεάν μαθήματα μαγειρικής από την LE MONDE

Από τις 9 έως και τις 11 Ιουλίου για νέους 17 έως 25 ετών

Η σχολή γαστρονομικών, τουριστικών και ξενοδοχειακών σπουδών Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE, συνεχίζει να πρωτοπορεί σταθερά από το 1996 και προσφέρει για πρώτη φορά στην Ελλάδα στους επίδοξους Chefs και Pastry-Chefs μία δωρεάν εκπαιδευτική εμπειρία, το LE MONDE Bootcamp.

 

Από τις 9 έως και τις 11 Ιουλίου, η LE MONDE θα υποδεχθεί στις υψηλών προδιαγραφών εγκαταστάσεις της στο Μοσχάτο, νέους και νέες επίδοξους Chefs και Pastry-chefs, 17 έως 25 ετών, που αγαπούν τη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική και επιθυμούν να ζήσουν από κοντά την εκπαιδευτική εμπειρία της LE MONDE.Οι τυχεροί που θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το εντελώς δωρεάν 3ήμερο εκπαιδευτικό LE MONDE bootcamp, θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή.

Όσοι θέλουν να ζήσουν μια βιωματική, εκπαιδευτική εμπειρία, σχεδιασμένη αποκλειστικά από τη LEMONDE για εκείνους, θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στο www.lemonde.edu.gr/bootcamp. Λόγω περιορισμένης διαθεσιμότητας θέσεων στο 1ο δωρεάν εκπαιδευτικό LE MONDE Βootcamp,οι επιλαχόντες θα ενημερωθούν από τη LE MONDE.

Υπό την καθοδήγηση διακεκριμένων επαγγελματιών καθηγητών Chefs, τα εξαιρετικής λειτουργικότητας εργαστήρια της σχολής, θα γίνουν το πεδίο δράσης για συμμετοχή και παρακολούθηση διαλέξεων, πειραματισμούς και live μαγειρικές δράσεις, ώστε οι τυχεροί συμμετέχοντες να γνωρίσουν την ουσία, να μοιραστούν «μυστικά» και να έρθουν σε επαφή με την αληθινή γοητεία της μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής τέχνης.


Το  LE MONDE Βootcamp επιφυλάσσει στους συμμετέχοντες πολλές ευχάριστες εκπλήξεις και αναπάντεχες συναντήσεις με ανθρώπους “Stars” της μαγειρικής και της ζαχαροπλαστικής.

You might also like