Κυκλοφόρησε Το 22ο Τεύχος Του Grill

The Grill Magazine #22, Μάιος- Ιούνιος 2018

Με ένα μεγάλο αφιέρωμα στον ελληνικό γύρο και τις εταιρείες που τον παράγουν και τον διακινούν στην ελληνική αγορά, κυκλοφόρησε το 22ο τεύχος του περιοδικού Grill. Στην κεντρική συνέντευξη του τεύχους, τα αδέλφια Γιώργος και Αλέξανδρος Παπούλης, παρουσιάζουν την εταιρεία που ίδρυσαν πέρυσι, την Moving Aces, η οποία αυτή τη στιγμή διαχειρίζεται δύο αυτοκινούμενα/ εποχούμενα καταστήματα παροχής υπηρεσιών εστίασης.

 

Στο τεύχος μπορείτε να διαβάσετε συνεντεύξεις με τον Γερμανό Alexander Wimmer, εκτελεστικό αντιπρόεδρο EMEA και διευθύνοντα σύμβουλο της Rational International ο οποίος επισκέφτηκε πρόσφατα την Αθήνα, τον διακεκριμένο Ισπανό σεφ Álvaro Villasante επικεφαλής στο εστιατόριο  Paprica, στο Λούγκο, στη Γαλικία, στη βορειοδυτική Ισπανία και τον Έλληνα γκουρού της υψηλής γαστρονομίας Λευτέρη Λαζάρου ο οποίος παρουσιάζει το εστιατόριο Σχεδία Home, μια κοινωνική- επιχειρηματική πρωτοβουλία του περιοδικού των αστέγων Σχεδία.

 

Περιεχόμενα του τεύχους

NEWS

Ειδήσεις από τη βιομηχανία, το εμπόριο και τη μαζική εστίαση

ΒΟΟΖΕ

Μπαρ και κάβα στην εστίαση

FOOD

Νέα προϊόντα διατροφής

TECH

Νέες τεχνολογίες & μηχανές

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Μείωση του ΦΠΑ & επιπτώσεις στη μαζική εστίαση

Κινήσεις για την αύξηση της τιμή του γύρου σε Αθήνα και αλλού

ΑΦΙΕΡΩΜΑ: Γύρος

Οι εταιρείες και τα προϊόντα της ελληνικής αγοράς

ΑΓΟΡΑ

Moving Aces: αυτοκινούμενα καταστήματα εστίασης!

L’ Artigiano: εγκαίνια του πρώτου sit in καταστήματος στην Ακρόπολη

Σχεδία Ηome: ξεκίνησε το εστιατόριο των …αστέγων με Λευτέρη Λαζάρου

 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το πρώτο Μαγειρικό Κέντρο της Rational στην Ελλάδα

ΚΟΥΖΙΝΑ

Δύο Ισπανοί σεφ μαγειρεύουν στην Αθήνα

Τα υπέροχα αλλαντικά της Κύπρου

Η Μυρσίνη Λαμπράκη στην Τουρκία & η τέχνη του κεμπάπ

Φυτικές πρωτεΐνες & παγκόσμια κουζίνα

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Το ‘Σχολαρχείο Της Κυψέλης

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Με τα προϊόντα της Peter’s Food & Co

ΒΙΒΛΙΟ

«Η καλύτερη πίτσα του κόσμου» από τον Ιταλό σεφ Γκαμπριέλε Μπόντσι

You might also like