Πάνος Σταμπουλίδης: Άνθρωπος της αγοράς ο νέος γ.γ.

Για θέματα εμπορίου και καταναλωτών

Νέος Γενικός Γραμματέας Εμπορίου και Καταναλωτή ορίστηκε ο Πάνος Σταμπουλίδης ένας άνθρωπος της αγοράς ο οποίος γνωρίζει καλά το συνολικό δίκτυο της διακίνησης κι εμπορίας προϊόντων κι έχει παρουσιάσει σημαντικό έργο στη νευραλγική θέση του επικεφαλής των κεντρικών αγορών.

Ο Πάνος Σταμπουλίδης είναι Γενικός Διευθυντής Λειτουργιών της εταιρείας Garnet SA. Στο παρελθόν ήταν Διευθυντής Ανάπτυξης και Εμπορικού Δικτύου του Ομίλου Megas Yeeros και Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών & Αλιείας ΑΕ.

Κατά τη διάρκεια της θητείας του, μεταξύ άλλων, αναδιαρθρώθηκαν οι δομές των Κεντρικών Αγορών και των Ιχθυοσκαλών. Υπερκαλύφθηκαν ελλείμματα ύψους 1,5 εκατ. ευρώ, τα έσοδα από τα 4,5 εκατ. ευρώ, άγγιξαν τα 14 εκατ. ευρώ και η κερδοφορία ξεπέρασε τα 3 εκατ. ευρώ. Ακόμη, έχει διατελέσει επιστημονικός συνεργάτης σε επιχειρήσεις στον κλάδο των τροφίμων και υπεύθυνος εσωτερικού ελέγχου για την διασφάλιση της Υγιεινής & Ασφάλειας των παραγόμενων προϊόντων της εταιρείας «Αφοί Κομπατσιάρη Α.Ε.» Είναι απόφοιτος του τμήματος Ζωικής Παραγωγής του Ανώτατου Τεχνολογικού Ιδρύματος Δ. Μακεδονίας και διαθέτει μεταπτυχιακό τίτλο στη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού από το Πανεπιστήμιο της Ουαλίας.

You might also like