Ήρθε η Kargo IPA από την Αθηναϊκή Ζυθοποιία

Νέο λανσάρισμα από την Αθηναϊκή Ζυθοποιία η οποία αντιμετωπίζει τον έντονο ανταγωνισμό από τις άλλες μεγάλες ζυθοποιίας αλλά και το συνεχώς ανερχόμενο ‘κύμα’ της μικροζυθοποιίας. Αυτή τη φορά η πολυεθνική εταιρεία ρίχνει στην αγορά μια αρωματική ΙPA.

 

Η Amstel Kargo IPA είναι μια αρωματική Session IPA με θολή όψη που οφείλεται στο γεγονός ότι είναι αφιλτράριστη. Έχει πλούσιο και γεμάτο σώμα καθώς και μια γοητευτική πικράδα στην επίγευση. Ο συνδυασμός τριών διαφορετικών λυκίσκων δημιουργεί ένα γευστικό ταξίδι με αρώματα φρούτων και εσπεριδοειδών.

Παράγεται με υψηλή τεχνογνωσία ζυθοποίησης. H μέθοδος Dry Hopping, δηλαδή η επιπλέον προσθήκη λυκίσκων στο τέλος της παραγωγικής διαδικασίας, χαρίζει μοναδικά και πλούσια αρώματα στη μπίρα.

Ο τύπος μπίρας Indian Pale Ale αναπτύχθηκε στην Αγγλία το 1800 για εξαγωγή στην Ινδία και σήμερα αποτελεί μια παγκόσμια ανερχόμενη τάση. Είναι μπίρα με έντονα αρώματα φρούτων, εσπεριδοειδών, βοτάνων, ανθέων και έντονη πικράδα λόγω των διαφορετικών λυκίσκων που χρησιμοποιούνται κατά την παραγωγή της.

You might also like