Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Bootcamp της LE MONDE

Νεαροί φίλοι της γαστρονομίας παρακολούθησαν δωρεάν μαθήματα μαγειρικής

Με αφορμή το LE MONDE BOOTCAMP που διοργάνωσε φέτος η σχολή LE MONDE, για πρώτη φορά, τυχεροί νέοι και νέες είχαν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά την εκπαιδευτική εμπειρία που προσφέρει στους σπουδαστές της.

 

Στις υψηλών προδιαγραφών εγκαταστάσεις της στο Μοσχάτο, η LE MONDE υποδέχθηκε από τις 9 έως και τις 11 Ιουλίου, νέους και νέες επίδοξους Chefs & Pastry-chefs που αγαπούν τη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική για να ζήσουν από κοντά την μοναδική αυτή 3ημερη εκπαιδευτική εμπειρία εντελώς δωρεάν.

Μάθημα μαγειρικής με τον καθηγητή Ευθύμιο Καλοσάκα, στο Le Monde Bootcamp.

 

Αυτή η πρωτοποριακή πρωτοβουλία ανέδειξε το ποιοτικό πρόγραμμα της σχολής LE MONDE, το οποίο υλοποιείται με τον πιο σύγχρονο τρόπο μέσα από τις εργαστηριακές αλλά και τις εφαρμοσμένες θεωρητικές ώρες. Είναι άλλωστε γνωστό ότι το διδακτικό έργο έχει ανατεθεί σε καθηγητές που αφιερώνουν πολλές ώρες κάθε εβδομάδα σε κάθε τμήμα που αναλαμβάνουν, μεταφέροντας τεχνογνωσία υψηλού επιπέδου στους νέους επαγγελματίες.


Οι καθηγητές της LE MONDE είναι Executive Chefs στα πιο γνωστά εστιατόρια και ξενοδοχεία, πολλά από τα οποία είναι βραβευμένα με Χρυσούς Σκούφους και σημαντικές διεθνείς διακρίσεις. Αρκετοί έχουν και αξιόλογο συγγραφικό έργο.


Υπό την καθοδήγηση των διακεκριμένων επαγγελματιών καθηγητών της σχολής όλοι οι συμμετέχοντες του LE MONDE BOOTCAMP είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα εξαιρετικής λειτουργικότητας εργαστήρια της σχολής, να παρακολουθήσουν διαλέξεις και να πειραματιστούν σε συντονισμένες μαγειρικές δράσεις, μαθαίνοντας από κοντά την ουσία της άρτιας εκπαιδευτικής εμπειρίας από τους κορυφαίους καθηγητές της σχολής.

Με 15 υπερσύγχρονα εργαστήρια μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, που όμοιά του συναντά κανείς μόνο σε σχολές του εξωτερικού, καταξιωμένοι Chefs & Pastry-chefs, με καριέρα σε Ελλάδα και εξωτερικό, δίδαξαν, όπως κάνουν καθημερινά, τους αυριανούς stars της κουζίνας, καθώς και των ξενοδοχειακών και τουριστικών σπουδών.

O Μανώλης Σαρρής, Απόφοιτος της Σχολής και master chef απευθύνεται στους συμμετέχοντες στο Bootcamp.

 

Το LE MONDE BOOTCAMP επιφύλαξε πολλές ευχάριστες εκπλήξεις και αναπάντεχες συναντήσεις με γνωστούς ανθρώπους της τοπικής μαγειρικής και της ζαχαροπλαστικής σκηνής. Σύμφωνα με τους καθηγητές της σχολής το πρώτο πανελληνίως LE MONDE BOOTCAMP ξεπέρασε κάθε προσδοκία και χάρισε σε όλα τα νέα παιδιά που συμμετείχαν την ευκαιρία να καταλάβουν πόση σημασία έχει να επιλέγεις τη σωστή σχολή για τη μετέπειτα επαγγελματική σου εξέλιξη.


Στην κεντρική φωτογραφία: μάθημα μαγειρικής με τον καθηγητή Μιχάλη Ντουνέτα.

You might also like