Έκλεισε τον επιχειρηματικό κύκλο του το Big Kahuna Burgers

Από τον Σεπτέμβριο με νέο σχήμα ο Στέφανος Στεφανίδης

Ολοκλήρωσαν τον επιχειρηματικό τους κύκλο τα καταστήματα Big Kahuna Burgers στην Αθήνα, τα οποία παραμένουν εδώ και μερικές ημέρες κλειστά, καθώς το μετοχικό σχήμα που τα έτρεχε επιχειρηματικά δεν υφίσταται πλέον. Το κατάστημα της Θεσσαλονίκης συνεχίζει κανονικά τη λειτουργία του.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Grill,  ο Στέφανος Στεφανίδης, ο ‘αρχιτέκτονας’ της εντυπωσιακής επιτυχίας του brand αναμένεται να εισέλθει εκ νέου στην αγορά της εστίασης τον Σεπτέμβριο με ένα νέο concept, οπωσδήποτε με νέο όνομα καθώς δεν θα δραστηριοποιηθεί πλέον με την επωνυμία Big Kahuna.

Θυμίζουμε οτι τα Big Kahuna Burgers  υπήρξαν στο σχετικά σύντομο διάστημα της ζωής τους ένα από τα πιο επιτυχημένα concepts στο χώρο του μπέργκερ και είχαν καταφέρει να αποσπάσουν  δύο βραβεία σε μεγάλα φεστιβάλ. Το 2016 η εταιρεία είχε κερδίσει το πρώτο βραβείο στο αθηναϊκό Burger Fest, ενώ το 2018 ήταν ο μεγάλος νικητής της ψηφοφορίας του κοινού κατά τη διάρκεια του Burger Fest ’18 – Θεσσαλονίκη.

Το Big Kahuna είχε γίνει γνωστό για τα μπέργκερ κροκόδειλου και στρουθοκάμηλου που κατά καιρούς είχε σερβίρει ενώ το το ιδιαίτερα δημοφιλές μπέργκερ 65 Napkins είχε θεωρηθεί ένα από τα ωραιότερα μπέργκερ που είχαν σερβιριστεί στην Ελλάδα.

 

Ο Στέφανος Στεφανίδης παραλαμβάνει το πρώτο βραβείο στο Burger Fest 2018 στη Θεσσαλονίκη.

You might also like