Μεξικάνικος γύρος Al Pastor από τη  Φάρμα Μητσόπουλος

Όλοι οι γύροι δεν είναι ίδιοι!

Η παραπάνω φράση εκφράζει πλήρως την εταιρεία Φάρμα Μητσόπουλος και το εφαρμόζει πιστά σε κάθε στάδιο της παραγωγικής της διαδικασίας. Η εταιρεία δίνει έμφαση σε κάθε λεπτομέρεια που διαφοροποιεί το προϊόν της.  Η παραγωγή χοιρινού κρέατος είναι η κινητήριος δύναμη της δράσης της από το 1964, με ιδιόκτητες, πλήρως καθετοποιημένες, εγκαταστάσεις εκτροφής και αναπαραγωγής χοίρων στην Ορεινή Κορινθία.

 

Ο χοιρινός Γύρος της Φάρμα Μητσόπουλος προέρχεται από χοιρινό κρέας μοναδικής ποιότητας, σε ειδικά επιμελημένες αυθεντικές συνταγές σε συνεργασία με εξειδικευμένους σεφ. Προτεραιότητα τα υψηλά γευστικά χαρακτηριστικά, σε συνδυασμό με την υψηλή απόδοση κατά το ψήσιμο, που οφείλεται στα χαμηλά ποσοστά υγρασίας.

Παράλληλα, η εταιρεία είναι προσανατολισμένη στην κατεύθυνση της συνεχούς επέκτασης της γκάμας της με διαφοροποιημένα, καινοτομικά προϊόντα και διεθνείς τάσεις σε κάθε κατηγορία κρεατοσκευάσματος. Σε αυτά τα πλαίσια και σε συνεργασία με το γνωστό σεφ Ηλία Σκουλά, λάνσαρε φέτος το θρυλικό μεξικάνικο γύρο “Al Pastor”, ένα παγκόσμιο food trend!

Ο συνδυασμός του χοιρινού γύρου της εταιρείας με τη μεξικάνικη αυθεντική συνταγή, το κοραλί χρώμα και η υψηλής ένταση γεύση, κερδίζουν και το πιο απαιτητικό κοινό που αναζητά την πρωτοτυπία.

Εκτός από χοιρινό, η Φάρμα Μητσόπουλος διαθέτει πλήρες κωδικολόγιο σε κάθε κατηγορία γύρου, μοσχαρίσιου, κοτόπουλου, αρνίσιου, doner. Απευθυνόμενη με ξεχωριστές και εξειδικευμένες -έως και customized- προτάσεις/λύσεις, είτε στην αγορά Ho.Re.Ca. είτε στην αγορά Retail, όπου «σερβίρει» καθημερινά μεγάλες και γνωστές αλυσίδες.

You might also like