Κυκλοφόρησε Το 23ο Τεύχος Του Grill

The Grill Magazine #23, Ιούλιος- Αύγουστος 2019

Το ‘κατα-καλοκαιρινό’ τεύχος του The Grill Magazine μόλις κυκλοφόρησε. Το κλαδικό περιοδικό για τη μαζική εστίαση βρίσκεται πλέον στο 23ο τεύχος του και σας καλεί να μοιραστείτε μαζί του την πλούσια ύλη που παρουσιάζει αλλά και το πάθος του για την εστιατορική αγορά και τον κλάδο των τροφίμων και των ποτών. Κεντρικό αφιέρωμα στο 23ο τεύχος του Grill ο κόσμος του delivery στη σύγχρονη εστίαση.

 

Στο τεύχος μπορείτε επίσης να διαβάσετε συνεντεύξεις των εστιατόρων Κ. Λεβαντή (εστιατόριο Braza Grill Athens, Γλυφάδα), Λ. Λαζάρου (Βαρούλκο, Σχεδία), Μ. Ματζανά (Αλκυόνη) και Χρ. Φασσέα (Local Green), άρθρο του σεφ Μάνου Ζουρνατζή (Cookoovaya), ενώ παρουσιάζουμε και δύο συνταγές του διακεκριμένου σεφ Νικόλαου Φωτιάδη.

Περιεχόμενα του τεύχους  

NEWS

Ειδήσεις από τη βιομηχανία, το εμπόριο και τη μαζική εστίαση

ΒΟΟΖΕ

Μπαρ και κάβα στην εστίαση

FOOD

Νέα προϊόντα διατροφής

TECH

Νέες τεχνολογίες & μηχανές

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Τα πρώτα μέτρα της νέας κυβέρνησης

Έρευνα και στοιχεία του ΙΕΛΚΑ και του ΣΕΒΤ

Green Burger: το πράσινο κύμα στην εστίαση αλλάζει τον εστιατορικό κλάδο

Beyond Meat: ήρθε στην Ελλάδα από την Foodelco

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Ο Κωνσταντίνος Λεβαντής και εστιατόριο Braza Grill Athens στη Γλυφάδα

 ΑΦΙΕΡΩΜΑ| ‘Πλανήτης Delivery’

Ραγδαίες εξελίξεις στον κλάδο του delivery σε Ελλάδα και …παντού

Η νέα νομοθεσία για δικυκλιστές εκσυγχρονίζει το επάγγελμα

Εταιρείες, υπηρεσίες  και προϊόντα για τον κλάδο του delivery

Συνέντευξη: Μάριος Αρκουλής, business development manager, Ταμειακή

ΚΟΥΖΙΝΑ

Η (Ασιάτισσα) κέτσαπ στην παγκόσμια κουζίνα

Wise Food Stories: σημαντική πρωτοβουλία για τον μαύρο χοίρο

Άρθρο του σεφ Μάνου Ζουρνατζή (Cookoovaya)

Λευτέρης Λαζάρου: σκέψεις και απόψεις για μαγειρική & επιχειρήσεις

ΑΓΟΡΑ

Παρουσίαση του Αλκυόνη restaurant στην Κορινθία.

Το τεχνικό γραφείο Urban Soul Project δίνει πνοή σε μεγάλα project

MARKETING

‘Μαζεύονται’ σπίτι οι Millennials: αλλαγές στις καταναλωτικές συνήθειες

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Το Local Green στο Σύνταγμα, με μια νέα χοροτφσγική αλλά όχι μόνο πρόταση

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Δύο συνταγές του σεφ Νίκου Φωτιάδη για την ΕΔΟΚ

ΒΙΒΛΙΟ

«Η Πολίτικη κουζίνα των τεσσάρων εποχών», της Σούλα Μπόζη

You might also like