Kapelis Packaging: Σακούλες συσκευασίας κενού για εφαρμογές Sous Vide

Η  μέθοδος μαγειρέματος Sous Vide κερδίζει συνεχώς έδαφος τα τελευταία χρόνια, ενώ μπορεί να εφαρμοσθεί σχεδόν για κάθε είδος τροφίμου, κρέας/ πουλερικά, λαχανικά, θαλασσινά κ.λπ.

 

Η Kapelis Packaging διαθέτει πλήρη γκάμα σακουλών συσκευασίας κενού για μαγείρεμα με τη μέθοδο Sous Vide, πάντοτε πιστοποιημένης καταλληλότητας για επαφή με τρόφιμα. Για ομοιογενή θέρμανση του τροφίμου και ομοιόμορφο μαγείρεμά του μέχρι το εσωτερικό του, με παράλληλη διατήρηση των υγρών, των θρεπτικών ουσιών και των αρωμάτων του. Η μέθοδος λειτουργεί και σαν παστερίωση, επομένως η συσκευασία κενού διατηρεί το αποτέλεσμα.

Η γκάμα κατάλληλων σακουλών περιλαμβάνει :

  • Σακούλες υψηλών θερμικών αντοχών (-40 ΕΩΣ 121ο C).
  • Σακούλες boilable OPA/PP θερμοάντοχες (0ο Cέως 115ο C), με δυνατότητα εσωτερικής εκτύπωσης (‘σάντουιτς’ μεταξύ των στρώσεων του υλικού).
  • Ψηνόμενες σακούλες με βάση το πολυαμίδιο, σε τρεις διαφορετικούς τύπους, κατάλληλες για ξεροψήσιμο στη συνέχεια (έως 200ο C).
  • Σακούλες ψησίματος PET, επίσης ανθεκτικές σε θερμοκρασίες ψησίματος (έως 200ο C).
  • Απλές σακούλες κενού και κενού-συρρίκνωσης σε μεγάλη ποικιλία διαστάσεων, οι οποίες ωστόσο έχουν περιορισμένη εφαρμογή στη μέθοδο Sous Vide, λόγω μεγάλων χρόνων έκθεσης σε υψηλές θερμοκρασίες.

Επιλέξτε το κατάλληλο υλικό αναλόγως του είδους τροφίμου, της ποσότητας, της διάρκειας και θερμοκρασίας μαγειρέματος. Περισσότερες πληροφορίες: www.kapelis.gr

You might also like