Το PRISMA Win στο ΨΨΨαράκι της Καισαριανής

Το ιχθυοπωλείο “ΨΨΨαράκι” στην Καισαριανή επέλεξε τις λύσεις PRISMA Win της Megasoft, για τη διαχείριση των διανομών και των παραγγελιών του.

 

Το ΨΨΨαράκι εξυπηρετεί καθημερινά δεκάδες πελάτες, τόσο στο φυσικό του κατάστημα όσο και μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας παραγγελιών μέσω delivery, αλλά και τηλεφωνικά. Διανέμει καθημερινά φρέσκα νωπά ή ψημένα-τηγανισμένα-μαγειρεμένα ψάρια στο σπίτι ή στο γραφείο. Με γνώμονα τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών επιλέχθηκαν οι λύσεις PRISMA Win της Megasoft για την οργάνωση των αγορών, των παραγγελιών και των πωλήσεων, αλλά και τη συνολική παρακολούθηση της επιχείρησης.

Η μοναδικότητα των ψαριών σαν είδος, όσον αφορά το βάρος και την ποσότητα που καθημερινά διαθέτει το ιχθυοπωλείο στα ράφια του, απαιτεί ειδική διαχείριση μέσα σε ένα σύστημα μηχανογράφησης. Ο κατάλογος κάθε μέρα αλλάζει και οι υπάλληλοι του ιχθυοπωλείου πρέπει να έχουν αληθινή εικόνα για τη διαθεσιμότητα των ειδών κάθε στιγμή, ώστε να μπορούν να εξυπηρετούν σωστά και με ακρίβεια τους πελάτες.

Με τις εφαρμογές PRISMA Win Basic και PRISMA Win Restaurant-café οι αγορές και η καθημερινή προσαρμογή των καταλόγων γίνεται με ταχύτητα και ευκολία, ενημερώνοντας αυτόματα τις ζυγαριές και τα πόστα του ταμείου και της τηλεφωνικής παραγγελιοληψίας με τις νέες ποσότητες των ψαριών και των θαλασσινών, καθώς και με τις νέες τιμές τους. Την υλοποίηση του project ανέλαβε η εταιρεία Lisys, εξουσιοδοτημένος και πιστοποιημένος συνεργάτης της Megasoft.

You might also like