Το Αθηναϊκόν με WinEra ERP της Data Communication

Αναβαθμίζεται το κλασικό ζαχαροπλαστείο

 Το Αθηναϊκόν, από τα παλαιότερα και κλασικότερα ζαχαροπλαστεία – καφέ της Αθήνας, με σημαντική δραστηριότητα στο χώρο της εστίασης και του catering, εμπιστεύτηκε τη λύση Διαχείρισης Επιχειρησιακών Πόρων WinEra ERP της Data Communication.

 

H εγκατάσταση έγινε στο πλαίσιο της ψηφιακής αναβάθμισης του συνόλου των επιχειρηματικών διαδικασιών της επιχείρησης, ενισχύοντας, παράλληλα, την πελατοκεντρική της προσέγγιση. Βασικά κριτήρια για την επιλογή της λύσης υπήρξαν η πληρότητα των λειτουργιών και οι απεριόριστες δυνατότητες επέκτασης που το σύστημα WinEra ERP διαθέτει.

Στόχοι του έργου τέθηκαν η κεντρική εποπτεία και η πλήρης αυτοματοποίηση όλων των επιχειρησιακών διαδικασιών του Αθηναϊκού Ζαχαροπλαστείου, εστιάζοντας στις πωλήσεις χονδρικής. Δόθηκε έμφαση στην 360° παρακολούθηση των Πωλήσεων και Αγορών, στην μείωση του χρόνου καταχώρησης κινήσεων, τη διασφάλιση της έγκαιρης αναπλήρωσης των αποθεμάτων, καθώς και τον έλεγχο του χρηματοοικονομικού κόστους αποθήκης.

Με την υλοποίηση του έργου από την Data Communication, εταιρεία με εκτενή εμπειρία και υψηλή τεχνογνωσία σε υλοποιήσεις έργων ERP, διασφαλίστηκε η ολοκληρωμένη εμπορική διαχείριση, η ακριβής και σε πραγματικό χρόνο παρακολούθηση των συναλλαγών της επιχείρησης, καθώς και η έγκαιρη πληροφόρηση που συμβάλλει στη δημιουργία αξιοποιήσιμου ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, η ιδιοκτήτρια του Αθηναϊκόν, Κλαίρη Μέτη, δήλωσε: «Σε συνεργασία με την Data Communication και μέσω της σύγχρονης ERP λύσης που παρέχει, επωφελούμαστε πλέον από ένα χρήσιμο εργαλείο που μας βοηθά να αυτοματοποιήσουμε βασικές επιχειρησιακές διαδικασίες, πετυχαίνοντας μεγιστοποίηση της παραγωγικότητάς μας, αναβάθμιση της εμπειρίας του πελάτη, καθώς και σημαντική μείωση του διαχειριστικού μας κόστους.»

You might also like