Η Μυρσίνη Λαμπράκη μαγειρεύει στο 2ο Off Road Adventure Festival

14 & 15 Σεπτεμβρίου, στον Ιππόδρομο Αθηνών στο Μαρκόπουλο.

Αύριο Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου ανοίγεις τις πύλες του  το 2ο Off Road Adventure Festival, στον Ιππόδρομο Αθηνών στο Μαρκόπουλο. Πρόκειται για ένα φεστιβάλ που επιχειρεί να ‘παντρέψει’  τον κλάδο του αυτοκινήτου με την εξόρμηση στη φύση και όλα όσα μπορεί να απολαύσει κανείς στο φυσικό περιβάλλον. Στο πλαίσιο αυτό, η Μυρσίνη Λαμπράκη θα βρίσκεται εκεί για να μαγειρέψει με τον ξεχωριστό τρόπο της για τους χιλιάδες επισκέπτες του διημέρου.

 

SUV – Crossover – Pickups & 4X4 παρουσιάζουν live τις δυνατότητές τους και τις ‘χάρες’ τους.  Θα δοκιμαστούν αγαπημένα μοντέλα σε μια πίστα 80 στρεμμάτων, σε προκλητικές διαδρομές στην πίστα Extreme Off Road, οι επισκέπτες θα οδηγήσουν μηχανές στην Dirt Fest Arena, θα διεξαχθούν  συναρπαστικοί διαγωνισμοί κ.ά.

Θα υπάρχουν επίσης ποδηλατικές πίστες για όλες τις ηλικίες, πίστες αναρρίχησης, φουσκωτά, παιχνίδια δημιουργικής απασχόλησης, Face Painting, Εικαστικά εργαστήρια και ομαδικά παιχνίδια δράσης από την ομάδα Story Play του Νίκου Ορφανού, ιππασία με πόνι και άλογα, minifootball κ.ά.

Στο Off Road Adventure Festival θα απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία δια χειρός της Master Grill chef Μυρσίνης Λαμπράκη σε μια γιορτή γεύσης με ζωντανή φωτιά, πολύ κρέας και φυσικά απίστευτη διασκέδαση.

You might also like