Επεκτείνεται η αλυσίδα The Real Greek

Ανοίγει το 16ο κατάστημά της στο Strand, στο Λονδίνο

Η αλυσίδα ελληνικών εστιατορίων The Real Greek η οποία δραστηριοποιείται με επιτυχία στην Αγγλία επεκτείνεται περαιτέρω, με το άνοιγμα του 16ου εστιατορίου της στο Strand στο Λονδίνο. Το νέο κατάστημα βρίσκεται στο νότιο άκρο του Covent Garden – όπου είναι ήδη τοποθετημένη η εταιρεία-  και θα μπορεί να σερβίρει 110 άτομα.

 

Βρίσκεται κοντά σε πολλά θέατρα και τουριστικά αξιοθέατα, όπως το Somerset House. Το εστιατόριο προσφέρει ένα τυπικό δείπνο με ποικιλία από παραδοσιακά και σύγχρονα ελληνικά πιάτα, μεζέδες κυρίως,  ψητά κρέατα, σουβλάκι και σαλάτες, που σερβίρονται με ελληνικό κρασί και μπίρα.

«Το Strand είναι ένας από τους καλύτερους εμπορικούς κόμβους της πρωτεύουσας, περιβάλλεται από τόσα αξιοθέατα και είναι δίπλα στη θεατρική σκηνή του Λονδίνου» δήλωσε σε βρετανικό κλαδικό περιοδικό ο Χρήστος Καρατζένης, διευθυντής λειτουργιών στον όμιλο The Real Greek από το 2011. «Τα μενού μας είναι ιδανικά για δείπνα πριν και μετά το θέατρο και είναι πάντα δημοφιλή στα κεντρικά σημεία του Λονδίνου, οπότε το άνοιγμα του Strand είναι μια μεγάλη προσθήκη στο αυξανόμενο χαρτοφυλάκιο των εστιατορίων μας».

To κατάστημα The Real Greek στο Ρίντινγκ.

 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι Χρήστος Καρατζένης εργάζεται στην εστίαση από το 1988 και ξεκίνησε την καριέρα του από την οικογενειακή επιχείρηση, το θρυλικό εστιατόριο Jimmy’s Cooking στο ΣΕΦ. Βρίσκεται στη Μεγάλη Βρετανία από το 2005 και δραστηριοποιείται στο χώρο του catering και των εστιατορίων ως στέλεχος κορυφαίων αλυσίδων.

Η The Real Greek έχει ήδη καταστήματα στο Ρίντινγκ, το Σαουθάμπτον, το Μπρίστολ κ.ά. ενώ πρόσφατα πραγματοποίησε είσοδο και στο χώρο του κλασικού σουβλατζίδικου με το πρώτο κατάστημά της στο Κρόιντον (Croydon), ένα προάστιο του νότιου Λονδίνου, περίπου 15 χιλιόμετρα από το κέντρο της Βρετανικής πρωτεύουσας.

You might also like