Ολοκληρώθηκε το Taste Of Athens

Γαστρονομικό φεστιβάλ στο Ζάππειο

Ολοκληρώθηκε το γαστρονομικό φεστιβάλ Taste Of Athens το οποίο φέτος πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο με τη συμμετοχή σημαντικών Ελλήνων και ξένων σεφ και παρουσία από ξεχωριστά αθηναϊκά εστιατόρια.

 

Στο φεστιβάλ το οποίο ξεκίνησε την Πέμπτη 19 κι έκλεισε τις πύλες του χθες Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου  συμμετείχαν εκτός από σεφ και εστιατόρια κι ορισμένες εταιρείες εμπορίας και διακίνησης προϊόντων, παροχής υπηρεσιών αλλά και μηχανολογικού εξοπλισμού.

Χαρακτηριστικά αναφέρουμε οτι ο Οργανισμός Κεντρικών Αγορών και Αλιείας, ο οποίος έχει υπό τη διαχείρισή του έντεκα ιχθυόσκαλες σε όλη την Ελλάδα και δυο Κεντρικές Χονδρεμπορικές Αγορές σε Αθήνα και Πάτρα, ήταν ο αποκλειστικός χορηγός νωπών προϊόντων. Επίσης χορηγοί υπήρξαν οι επιχειρήσεις Μποζιονέλος «Το Κρεοπωλείο της Αγοράς», Ροκάκης ΑΕ, Μενέλαος Φρούτα, Μάμαης Μον. ΕΠΕ, Δεντάκης ΑΕ και Eurovita Group ΑΕ.

Ο σεφ Σωτήρης Κοντιζάς στην τελετή εγκαινίων του Taste of Athens

 

Η εταιρεία  Kotsovolos δημιούργησε μία σύγχρονη κουζίνα για τη σκηνή του Chefs Theater με συσκευές Electrolux, στην οποία οι μεγάλοι chef του δημιούργησαν και παρουσίασαν τα γευστικά πιάτα τους.

Στο πλαίσιο δράσεων του Taste of Athens για τον περιορισμό της περιβαλλοντικής επιβάρυνσης και την επισιτιστική στήριξη των ευπαθών κοινωνικά ομάδων, το φεστιβάλ υποστηρίζει εμπράκτως τη μη κερδοσκοπική οργάνωση Μπορούμε συμμετέχοντας στο πρόγραμμα «Καμία Μερίδα Φαγητού Χαμένη».

You might also like