Έρχεται το Corfu Beer Festival

Το Corfu Beer Festival, ένα από τα σημαντικότερα ετήσια φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα ανοίγει τις πύλες του 25- 29 Σεπτεμβρίου στο νησί των Φαιάκων στην περιοχή Αρίλλας.

 

Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος, η διοργάνωση  είναι αφιερωμένη σε μια χώρα, μπίρες της οποίας θα εκπροσωπηθούν στο φεστιβάλ, φέτος είναι η Ολλανδία η τιμώμενη χώρα. Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές στην ανακοίνωσή τους. “Δεν είναι απλά ένα φεστιβάλ μπύρας. Είναι μια συνάντηση μεταξύ ανθρώπων, πολιτισμών και προϊόντων. Μέσα από τη ψυχαγωγία μπορούμε όλοι διασκεδάζοντας να ανταλλάξουμε εμπειρίες και τεχνογνωσία και να συνδυάσουμε τους πολιτισμούς μας και την κουλτούρα μας”. 

Πέρα από ένα φεστιβάλ μπίρας, η διοργάνωση είναι κι ένα τουριστικό ‘εργαλείο’. Όπως αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωσή τους, “Το όραμά μας είναι επεκτείνουμε την τουριστική περίοδο του καλοκαιριού στην Κέρκυρα το μήνα Οκτώβρη, θέλοντας έτσι να συμβάλλουμε στην τοπική οικονομική ενδυνάμωση του τόπου μας. Να παρέχουμε μια μοναδική ευκαιρία στις χώρες που συμμετέχουν έτσι ώστε να συνδεθούν και να ενώσουν τις δυνάμεις τους”.


Η είσοδος είναι ελεύθερη ενώ πολλές μουσικές εκδηλώσεις θα πλαισιώσουν το φεστιβάλ.

 

You might also like