Rational: Ένα εκατομμύριο φούρνοι ατμού

Η εταιρεία ξεπέρασε ένα σημαντικό ιστορικό ορόσημο

Εντυπωσιακή επιτυχία για τη γερμανική εταιρεία κατασκευής εξοπλισμού για τη μαζική εστίασης Rational αποτελεί η παραγωγή του εκατομμυριοστού φούρνου ατμού, στέλνοντας τον σε ‘παγκόσμια περιοδεία’ πριν εγκατασταθεί μόνιμα στη διάσημη μπυραρία του Μονάχου Hofbräuhaus.

 

Εκατοντάδες Self Cooking Center, αφήνουν καθημερινά τους χώρους παραγωγής της Rational στο Landsbergam Lech. Υπάρχει όμως κι ένα, το οποίο θα έχει ιδιαίτερη μνεία στην εταιρική ιστορία, μιας και είναι η εκατομμυριοστή μονάδα. «Ορόσημο για την Rational» το χαρακτήρισε  ο Peter Wiedemann, Διευθύνων Σύμβουλος της Rational.

Όταν ο εκλιπών Siegfried Meister ίδρυσε την εταιρεία το 1973, κανείς δεν φανταζόταν την επιτυχία που αυτή θα είχε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Το πρώτο combi-steamer παράχθηκε μόλις τρία χρόνια μετά την ίδρυση της εταιρείας, με την τεχνολογία του να αναπτύσσεται συνεχώς από τότε. Σήμερα, περισσότερα από 130 εκατ. γεύματα προετοιμάζονται σε μονάδες της Rational κάθε μέρα σε όλο τον κόσμο.

Η γερμανική εταιρεία αποφάσισε ότι ο εκατομμυριοστός combi-steamer θα πραγματοποιήσει παγκόσμια περιοδεία όπου θα εμφανιστεί στις μεγάλες εμπορικές εκθέσεις όλου του κόσμου. Η μονάδα-ορόσημο θα μπορεί να αναγνωριστεί εύκολα από τον αριθμό “1.000.000” που γράφτηκε στο χρυσό περιστροφικό της κουμπί και στον εξατομικευμένο πίνακα ελέγχου. Το Self Cooking Center θα επιστρέψει στη Γερμανία γύρω στα τέλη Οκτωβρίου για την τελική εγκατάσταση του στο κατάστημα Hofbräuhaus.

You might also like