Ανακοινώθηκε το Cellier Wine Fair 2019

Για 14η χρονιά, το Cellier Wine Fair συνεχίζει το ταξίδι του και αποτελεί ένα κομβικό σημείο συνάντησης για όλους τους κορυφαίους παραγωγούς κρασιών και αποσταγμάτων του κόσμου. Οι επισκέπτες της έκθεσης −που κάθε χρόνο ενθουσιάζει το κοινό και αποκτά ακόμη μεγαλύτερη απήχηση− θα έχουν και φέτος την ευκαιρία να μυηθούν σε μια μοναδική εμπειρία αισθήσεων δοκιμάζοντας εκατοντάδες προϊόντα από Έλληνες και ξένους παραγωγούς.

 

Το 14ο Cellier Wine Fair θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13/10 από τις 11:00 έως τις 20:00 στο Hilton Athens Hotel. Πρώτες παγκόσμιες παρουσιάσεις, σπάνιες φιάλες κρασιών, Vegan και βιοδυναμικής καλλιέργειας κρασιά, premium cocktails, delicatessen, διαγωνισμοί και δώρα για όλους, θεματικά Master classes, Pop up Cellier Discount Shop και πολλά ακόμα, συνθέτουν την πιο ολοκληρωμένη έκθεση του είδους.

Ανταλλάξτε απόψεις με τους παραγωγούς που θα είναι παρόντες από κάθε γωνιά της Ελλάδας και του εξωτερικού και αποκτήστε τα προϊόντα που ξεχωρίσατε, σε προνομιακές τιμές, από το Pop up Cellier Discount Shop.


Προπώληση εισιτηρίων στην προνομιακή τιμή των 5 ευρώ στο e-shop www.cellier.gr. Τιμή εισιτηρίου στα ταμεία της έκθεσης:7 ευρώ

You might also like