Mondelēz International: καμπάνια για το ‘σωστό’ σνακ

"Το σωστό σνακ, τη σωστή στιγμή, φτιαγμένο με το σωστό τρόπο", υποστηρίζει

Αυτόν τον Οκτώβριο, η Mondelēz International γιορτάζει ένα χρόνο από την έναρξη της παρουσίασης του νέου Σκοπού της εταιρείας παγκοσμίως που «Δίνει τη δυνατότητα στους ανθρώπους να απολαμβάνουν το Σνακ τους  με σωστό τρόπο». Ο Σκοπός αυτός που στηρίζεται στην υπόσχεση της Mondelēz International προς τους καταναλωτές να προσφέρει το σωστό σνακ, την κατάλληλη στιγμή, φτιαγμένο με το σωστό τρόπο, είναι μέρος της δέσμευσης της εταιρείας να παράγει ένα ευρύ φάσμα υψηλής ποιότητας σνακς, τα οποία θα παράγονται με βιώσιμες πρώτες ύλες και συστατικά.

 

Η επέτειος αυτή, η οποία θα αναδειχτεί μέσα από σειρά δραστηριοτήτων των εργαζομένων της εταιρείας σε όλο τον κόσμο, αντανακλά το σκοπό και τη φιλοσοφία της Mondelēz International. Από την έναρξη του Σκοπού της πέρυσι , η Mondelēz International βρίσκεται σε ένα ταξίδι για να οδηγήσει το μέλλον των σνακς και να υλοποιήσει τις προτεραιότητες ανάπτυξης με άξονα τον καταναλωτή, όπως:

  • Ενθάρρυνση της συνετής κατανάλωσης προσφέροντας στους καταναλωτές περισσότερες ατομικές συσκευασίες και σνακ με 200 θερμίδες ή λιγότερο. Τα σνακς ελέγχου μερίδας αντιπροσωπεύουν το 15% των παγκόσμιων καθαρών εσόδων της εταιρείας.
  • Νέα και φιλόδοξη δέσμευση για την εξασφάλιση του 100% του όγκου του κακάο για όλες τις μάρκες σοκολάτας έως το 2025 μέσω του προγράμματος βιώσιμης ανάπτυξης Cocoa Life.
  • Επίτευξη σημαντικής προόδου έναντι των στόχων για την αειφόρο γεωργία και το περιβαλλοντικό αποτύπωμα για την καταπολέμηση των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής.
  • Έναρξη λειτουργίας του κέντρου καινοτομίας, Snack Futures, που συμμετέχει με επενδύσεις μειοψηφίας σε ταχέως αναπτυσσόμενες εταιρείες σνακ.

Η Κατερίνα Βλάχου, Γενική Διευθύντρια της Mondelēz για Ελλάδα και Κύπρο, δήλωσε σχετικά με τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία Snaking Made Right της εταιρείας: «Στη Mondelēz International, πιστεύουμε ότι ο Σκοπός μας έχει σημασία για τους ανθρώπους, για τον πλανήτη και για τα αποτελέσματά μας. Στην Ελλάδα, οι άνθρωποι της εταιρείας μας θα συνεχίσουν προσφέρουν καθημερινά το σωστό σνακ, για τη σωστή στιγμή, φτιαγμένο με το σωστό τρόπο».

You might also like