Ξεκινάει η σαιζόν στην LE MONDE

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος τον Οκτώβριο, εκατοντάδες νέοι και νέες επίδοξοι Chefs & Pastry Chefs ξεκινούν την καριέρα που ονειρεύονται επιλέγοντας τον Εκπαιδευτικό Όμιλο LE MONDE την κορυφαία σχολή μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής στην Ελλάδα.

 

Στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της σχολής στο Μοσχάτο, η LE MONDE προσφέρει υψηλής ποιότητας σπουδές γαστρονομίας, δίνοντας ευκαιρίες αναγνώρισης και κορυφαίων διακρίσεων σε τοπικό και διεθνές επίπεδο. Πρόσφατο παράδειγμα, η βράβευση δύο σπουδαστών της σχολής, της Κατερίνας Κατσίκα και του Δημήτρη Φεσσά που υπό την καθοδήγηση των έμπειρων καθηγητών της Σχολής κατάφεραν και κατέκτησαν φέτος μια από τις κορυφαίες θέσεις στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Γαστρονομίας Trophée Mille International 2019.

Η LE MONDE, η κορυφαία σχολή γαστρονομικών, ξενοδοχειακών και τουριστικών σπουδών από το 1996, αποτελεί τον κατάλληλο σύμμαχο για  την κορυφή και περιμένει τους σπουδαστές να ανακαλύψουν τον υπέροχο, συναρπαστικό κόσμο που τους προσφέρει μια ολοκληρωμένη εκπαιδευτική εμπειρία, δίπλα στους κορυφαίους επαγγελματίες του κλάδου της γαστρονομίας.

You might also like