Η L’ Artigiano υποστηρικτής της Digital Expo 2019

Η L’ Artigiano έδωσε το παρών στο κορυφαίο τεχνολογικό event, την Έκθεση Digital Expo 2019 Powered by OMEN, που συνδιοργάνωσε πρόσφατα το gamespace.gr και το Mediterranean College, στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.

 

Ειδικότερα, η L’ Artigiano βρέθηκε στο επίκεντρο των νέων τεχνολογιών, προσφέροντας μια μοναδική online προσφορά στους επισκέπτες της έκθεσης, που φέτος ξεπέρασαν τα 20.000 άτομα. Όσοι παρευρέθηκαν στη Digital Expo 2019 Powered by OMEN έχουν κοινό χαρακτηριστικό την αγάπη για το Gaming, το Youtube, τη StartUp επιχειρηματικότητα και τις τρέχουσες τεχνολογικές εξελίξεις ενώ είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πρώτοι τις νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών καθώς και να δουν από κοντά αγαπημένους τους YouTubers, Influencers και καλλιτέχνες.

Ως δραστήριο μέλος της digital εποχής που διανύουμε, η L’ Artigiano προσέφερε σε πλήθος influencers τις λαχταριστές και αυθεντικές πίτσες της, που αποτελούν μια μοναδική γευστική εμπειρία. Επιπλέον, δίνοντας το δικό της στίγμα στις «μάχες» μεταξύ αυτών που αγαπούν το gaming, διοργάνωσε ένα event battle με διαγωνισμό Pizza πάνω στη σκηνή, εντυπωσιάζοντας συμμετέχοντες και παρευρισκόμενους.

You might also like