Συνεργασία Rational Με την 3D Specifi

Για τη διαχείριση εστιατορικών δεδομένων σε παγκόσμια κλίμακα

Η γερμανικών συμφερόντων εταιρεία Rational, μια από τις κορυφαίες εταιρείες στον τομέα της παρασκευής ζεστών γευμάτων ανακοίνωσε χθες τη συνεργασία της με τον προμηθευτή λογισμικού 3D Specifi. Η συνεργασία πραγματοποιήθηκε στη διεθνή έκθεση HOST, στην Ιταλία.

 

Οι υπεύθυνοι σχεδιασμού κουζίνας και οι προγραμματιστές μπορούν τώρα να έχουν πρόσβαση στα δεδομένα του λογισμικού προγραμματισμού της Specifi που έχει σχεδιαστεί για τις συσκευές μαγειρέματος της Rational και πιο συγκεκριμένα για τις  SelfCookingCenter, VarioCookingCenter και CombiMaster Plus. Η γερμανική Rational προχώρησε στη δημοσιοποίηση της συνεργασίας  στην εμπορική έκθεση της επισιτιστικής/ ξενοδοχειακής βιομηχανίας HOST στο Μιλάνο όπου και συμμετέχει.

«Είμαστε ευχαριστημένοι με τη συνεργασία μας με τη Specifi, κάτι που θα μας επιτρέψει να υποστηρίξουμε ακόμα περισσότερο τους συνεργάτες μας στην καθημερινή τους εργασία» δήλωσε ο Detlef Rank διευθυντικό στέλεχος της Rational. Στη βάση δεδομένων Specifi, οι χρήστες θα μπορούν να βρίσκουν δεδομένα CAD και BIM, καθώς και σχέδια PDF και φύλλα δεδομένων για προϊόντα Rational στις πιο διαδεδομένες γλώσσες.


Η έκθεση HOST βρίσκεται σε εξέλιξη στο Μιλάνο και θα διαρκέσει μέχρι και τις 22 Οκτωβρίου.

You might also like