Καινοτόμες επιλογές φαγητού στα Starbucks

Έμφαση στο πρωινό και το brunch δίνει η εταιρεία στην Ελλάδα

Τα Starbucks εξερευνούν και εξελίσσουν νέες καινοτόμες επιλογές φαγητού που συνοδεύουν τα χειροποίητα ροφήματα  τους. Αυτή την περίοδο, τα Starbucks ανανέωσαν και εμπλούτισαν την γκάμα φαγητού προσφέροντας περισσότερες εναλλακτικές για όλη τη διάρκεια της ημέρας ανάλογα με τις προτιμήσεις των πελατών τους.

 

Οι νέες προτάσεις ξεχωρίζουν η κάθε μια για διαφορετικούς λόγους. Κοινός παρονομαστής αποτελεί η φιλοσοφία της Starbucks για τις επιλογές φαγητού:

  • Να συνάδουν πλήρως με την ταυτότητα, καταγωγή και κληρονομιά της εταιρείας.
  • Να αναδεικνύουν τοπικά ποιοτικά και φρέσκα συστατικά που εναρμονίζονται με τη φιλοσοφία της εταιρείας.
  • Να δημιουργούν ή/και να εξελίσσουν νέες τάσεις στον χώρο του φαγητού. Για την σύσταση της τελικής γκάμας φαγητού, κίνητρο αποτέλεσε και η δυναμική εμφάνιση της τάσης για brunch τόσο στο εξωτερικό όσο και στην Ελλάδα,εναλλακτικές για πρωινό και μεσημεριανό ή ακόμη καλύτερα ανάμεσα στα δύο, καθώς και για επιλογές με έμφαση στην ευεξία.
  • να ταιριάζουν και να συμπληρώνουν την ασύγκριτη εμπειρία ροφημάτων καφέStarbucks.
Αραβική πίτα με μείγμα τυριού, καραμελωμένα γλυκά κρεμμύδια, θυμάρι και σπανάκι. Η εναλλακτική της σπανακόπιτας.

 

Νέες προτάσεις φαγητού:

 All-day Breakfast Bagel |Αφράτο Βagel με ομελέτα, 4 τυριά και σχοινόπρασο. Ιδανικό για πρωινό, αλλά και για όλη την ημέρα.

Smoked Bacon Scamorza Bagel | Η απόλυτη επιλογή είτε για το ξεκίνημα της ημέρας ή για ένα χορταστικό γεύμα: αφράτο bagel με καπνιστό bacon, καπνιστή μοτσαρέλα και pesto μελιτζάνας.

Prosciuttoconporcini Sandwich Ι Κριθαρένιο ψωμί με προσούτο, μοτσαρέλα, sauce κρέμας μανιταριών porcini. Ότι πρέπει για ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα!

Salami NapolitanoSandwich Ι Η εμπειρία του sandwich αναβαθμίζεται: Σαλάμι αέρος τυρί ένταμ κάρδαμο &sauce καρυδιού σε κριθαρένιο αγγλικό ψωμάκι.

Vegan BBQ Jackfruit Croissant Ι Τραγανό σπανάκι, jack fruit με vegan mayo & ΒΒQ sauce σε vegan κρουασάν.

Spinach &Feta Wrap | Απολαυστική αραβική πίτα γεμισμένη με μείγμα τυριού, καραμελωμένα γλυκά κρεμμύδια, θυμάρι και τραγανό σπανάκι. Η εναλλακτική εκδοχή της αγαπημένης σπανακόπιτας.

Chipotle Chicken Wrap (πρόταση Φθινοπώρου)| Τορτίγια με φιλέτο κοτόπουλο, maplesyrupκαι σπανάκι πλαισιωμένο από μεξικάνικη chipotlesauce. Η πικάντικη επιλογή αυτού του φθινοπώρου.

Αφράτο bagel με καπνιστό bacon, καπνιστή μοτσαρέλα και pesto μελιτζάνας.
You might also like