Έρχεται ο Fabrizio Iacovella για σεμινάριο πίτσας στην Ελλάδα

Η Accademia Pizzaioli φιλοξενεί τον διεθνώς αναγνωρισμένο pizzaiolo

Η Accademia Pizzaioli σε συνεργασία με τον διεθνώς αναγνωρισμένο pizzaiolo, Fabrizio Iacovella, προσφέρουν ένα μοναδικό master class μόνο για τους σπουδαστές της Σχολής, στις εγκαταστάσεις της, στην Αθήνα.

 

Ειδικότερα, οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν τα ολοκληρωμένα βήματα της τεχνικής “inpala” από τις 6 έως τις 8 Νοεμβρίου 2019 με σκοπό εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και να γνωρίσουν τις τελευταίες τάσεις στην ιταλική “gourmet” pizza.

Το διάστημα από τις 6 έως τις 8 Νοεμβρίου 2019 ο Fabrizio Iacovella με ένα διαφορετικό group σπουδαστών της Accademia Pizzaioli Greece θα παρουσιάζουν καθημερινά την συγκεκριμένη τεχνική στις εγκαταστάσεις της στην Αθήνα και συγκεκριμένα στη Δάφνη, στην οδό Μ. Αλεξάνδρου 3, στα 30μ από το μετρό.


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: www.accademia-pizzaioli.gr Τηλ.: 210 9750974 Email: [email protected]

Ο Ιταλός σεφ Fabrizio Iacovella θα δώσει τρία δωρεάν σεμινάρια στους σπουδαστές της Accademia Pizzaioli Greece στις 6,7 και 8 Νοεμβρίου, στην Αθήνα.
You might also like