Μενού δύο ατόμων με 34,90 ευρώ στο Asterias Seafood

Στο νέο εστιατόριο θαλασσινών στο Περιστέρι- κι εταιρικές εκδηλώσεις

Το νέο εστιατόριο θαλασσινών Asterias Seafood, στο Περιστέρι, προσφέρει ένα μοναδικό μενού για δύο άτομα με 34,90 ευρώ και για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

 

Τα πιάτα που προφέρονται, όπως και το μενού του εστιατορίου συνολικά, έχει επιμεληθεί  επιμελήθηκε ο διακεκριμένος σεφ Γιάννης Στανίτσας, ειδικά για τα μεσημεριανά διαλείμματα και ισχύει από 13.00 έως 18.00 μμ. από Τρίτη έως και Παρασκευή. Το μενού προτείνεται, μεταξύ άλλων, και για εταιρικά τραπέζια και εκδηλώσεις,ενώ στο εστιατόριο διατίθενται και δυο ξεχωριστές αίθουσες για meeting και παρουσιάσεις εταιρειών με οθόνη και projector.

Με την επιμέλεια και συνεχή επίβλεψη του executive chef Γιάννη Στανίτσα και της γαστρονομικής του ομάδας με chef τον Χρήστο Καρακώστα, ο Αστερίας δημιουργήθηκε το καλοκαίρι του 2019 για να προσφέρει γεύσεις από θάλασσα, με τον τρόπο που μόνο ο ίδιος ξέρει αλλά και με τη διαχρονικότητα της υγιεινής Μεσογειακής κουζίνας. Τη διεύθυνση του εστιατορίου έχει αναλάβει ο εξειδικευμένος σε θέματα κρασιού και συνδυασμών γεύσεων restaurant manager Δημήτρης Σπυρόπουλος.


Κρατήσεις 210 572 26 88 ή στο [email protected]. Δείτε το μενού της προσφοράς:

You might also like