Κυκλοφόρησε Το 24ο Τεύχος Του Grill
The Grill Magazine #24, Σεπτέμβριος- Οκτώβριος 2019
Κυκλοφόρησε το 24ο τεύχος του κλαδικού περιοδικού για την εστίαση με κεντρικό αφιέρωμα σε ‘Σάλτσες, μπαχαρικά & ντρέσινγκ‘, ρεπορτάζ για τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετώπισε το καλοκαίρι το νησί της Σαμοθράκης εξαιτίας των ακτοπλοϊκών προβλημάτων. Στο τεύχος θα διαβάσετε επίσης ένα πολυσέλιδο αφιέρωμα για την εστιατορική αγορά που αναπτύσσεται εδώ και μερικά χρόνια στο Κουκάκι και παρουσιάσεις νέων καταστημάτων που ξεκίνησαν τη λειτουργία τους το τελευταίο διάστημα.
Περιεχόμενα τεύχους
NEWS
Ειδήσεις από τη βιομηχανία, το εμπόριο και τη μαζική εστίαση
FOOD
Νέα προϊόντα διατροφής
ΒΟΟΖΕ
Μπαρ και κάβα στην εστίαση
TECH
Νέες τεχνολογίες & μηχανές
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Υδατοκαλλιέργειες: με σήμα Fish From Greece
Υποφέρει η αγορά του catering
Η Δονούσα καταργεί το πλαστικό καλαμάκι
Σαμοθράκη: ακτοπλοϊκή κρίση & εστίαση
Γαστρονομικά φεστιβάλ στην Ελλάδα
ΑΦΙΕΡΩΜΑ| Εστίαση στο Κουκάκι
Κουκάκι: η καλύτερη γειτονιά της Ελλάδας
Παρουσιάζουμε τον Ηλία Μπαλάσκα και το Seawolf
Το μικρό Ρεβίθι του Κώστα Φωτίου
Το ‘ψαγμένο’ DIRTY MANH
ΑΓΟΡΑ
KM Architecture Studio: «Η αφαίρεση είναι η πρώτη μας ενέργεια»
Παρουσιάζουμε το Frankie North
ΑΦΙΕΡΩΜΑ| Σάλτσες, μπαχαρικά & ντρέσινγκ
Γευστικοί ήρωες, σε ειδικές αποστολές εντός της κουζίνας
Εταιρείες & προϊόντα στην αγορά
Συνέντευξη με τον Πολυχρόνη Μαβίδη της Galaxy
MARKETING
Foodpairing: Κρέας και κοκτέιλ, μάγειρας και μπάρμαν
Που είναι οι σεφ; Η εστίαση και τα παιδιά της
Τραμπ, ΕΕ και Αμερικανοί εστιάτορες
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
Μαστέλλο: από την Άνδρο στην Αργυρούπολη
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δύο συνταγές του Νίκου Φωτιάδη για την ΕΔΟΚ
ΒΙΒΛΙΟ
«Μαγειρεύω Εποχές», της Γωγώς Παπαδιονυσίου (MamaTsita)