Κυκλοφόρησε Το 24ο Τεύχος Του Grill

The Grill Magazine #24, Σεπτέμβριος- Οκτώβριος 2019

Κυκλοφόρησε το 24ο τεύχος του κλαδικού περιοδικού για την εστίαση με κεντρικό αφιέρωμα σε ‘Σάλτσες, μπαχαρικά & ντρέσινγκ‘, ρεπορτάζ για τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετώπισε το καλοκαίρι το νησί της Σαμοθράκης εξαιτίας των ακτοπλοϊκών προβλημάτων. Στο τεύχος θα διαβάσετε επίσης ένα πολυσέλιδο αφιέρωμα για την εστιατορική αγορά που αναπτύσσεται εδώ και μερικά χρόνια στο Κουκάκι και παρουσιάσεις νέων καταστημάτων που ξεκίνησαν τη λειτουργία τους το τελευταίο διάστημα.
Περιεχόμενα τεύχους  

NEWS

Ειδήσεις από τη βιομηχανία, το εμπόριο και τη μαζική εστίαση

FOOD

Νέα προϊόντα διατροφής

ΒΟΟΖΕ

Μπαρ και κάβα στην εστίαση

TECH

Νέες τεχνολογίες & μηχανές

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Υδατοκαλλιέργειες: με σήμα Fish From Greece

Υποφέρει η αγορά του catering

Η Δονούσα καταργεί το πλαστικό καλαμάκι

Σαμοθράκη: ακτοπλοϊκή κρίση & εστίαση

Γαστρονομικά φεστιβάλ στην Ελλάδα

 ΑΦΙΕΡΩΜΑ| Εστίαση στο Κουκάκι

Κουκάκι: η καλύτερη γειτονιά της Ελλάδας

Παρουσιάζουμε τον Ηλία Μπαλάσκα και το Seawolf

Το μικρό Ρεβίθι του Κώστα Φωτίου

Το ‘ψαγμένο’ DIRTY MANH

ΑΓΟΡΑ

KM  Architecture Studio: «Η αφαίρεση είναι η πρώτη μας ενέργεια»

Παρουσιάζουμε το Frankie North

ΑΦΙΕΡΩΜΑ| Σάλτσες, μπαχαρικά & ντρέσινγκ

Γευστικοί ήρωες, σε ειδικές αποστολές εντός της κουζίνας

Εταιρείες & προϊόντα στην αγορά

Συνέντευξη με τον Πολυχρόνη Μαβίδη της Galaxy

MARKETING

Foodpairing: Κρέας και κοκτέιλ, μάγειρας και μπάρμαν

Που είναι οι σεφ; Η εστίαση και τα παιδιά της

Τραμπ, ΕΕ και Αμερικανοί εστιάτορες

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Μαστέλλο: από την Άνδρο στην Αργυρούπολη

 ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Δύο συνταγές του Νίκου Φωτιάδη για την ΕΔΟΚ

 ΒΙΒΛΙΟ

«Μαγειρεύω Εποχές», της Γωγώς Παπαδιονυσίου (MamaTsita)

You might also like