«Χρυσό» το Μπαρ Μπεε Κιου στα Estia Awards

Το μπεργκεράδικο Μπαρ Μπεε Κιου απέσπασε μία ακόμη σημαντική διάκριση στο πλαίσιο των Estia Awards, που πραγματοποιήθηκαν με σκοπό την ανάδειξη και τη βράβευση επιχειρήσεων και ομίλων που δραστηριοποιούνται στο χώρο της εστίασης.

 

Ειδικότερα, το  Μπαρ Μπεε Κιου βραβεύτηκε με το GOLD βραβείο «Best In Burger» στην κατηγορία Burger, ξεχωρίζοντας ανάμεσα σε σημαντικές εταιρείες του κλάδου της εστίασης, μέσα από μια αυστηρή διαδικασία αξιολόγησης με απαιτητικά κριτήρια.

Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου που κυκλοφόρησε αμέσως μετά τη βράβευση: “Η ποιότητα, οι ξεχωριστές συνταγές, οι πρωτότυποι και ανατρεπτικοί συνδυασμοί και οι μοναδικές πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται στα αφράτα burgers του Μπαρ Μπεε Κιου, αποτέλεσαν τα κυριότερα στοιχεία που του χάρισαν την πρώτη θέση της κατηγορίας στην οποία συμμετείχε. Μέσα από σημαντικές διεθνείς και εγχώριες διακρίσεις που έχει λάβει τα 6 χρόνια λειτουργίας του αλλά και με την αγάπη του κόσμου που αποτυπώνεται καθημερινά, το Μπαρ Μπεε Κιου αποτελεί έναν από τους ιδανικότερους και πιο αγαπημένους προορισμούς για αυθεντικό burger“.


Κεντρική φωτογραφία (από αριστερά):  ο Γιάννης Στανίτσας, Executive Chef, που έκανε την απονομή και ο Μιχάλης Μαντζουράνης, Executive Chef του Μπαρ Μπεε Κιου, που παρέλαβε το βραβείο.

You might also like