Νέο Πρόγραμμα Πιστότητας “Bite Club” από Τα everest

Δώρο ένας καφές για κάθε μέλος με την εγγραφή του στο πρόγραμμα

Τα everest  λανσάρουν το πρώτο πλήρως ψηφιοποιημένο και απόλυτα προσωποποιημένο πρόγραμμα πιστότητας και επιβράβευσης πελατών, στην αγορά καφέ & snacking, το “Bite Club”.

 

Όπως αναφέρει ο όμιλος σε ανακοίνωσή του, “Για τα everest είναι προτεραιότητα να βελτιώνουν διαρκώς την καθημερινή επαφή με τους πελάτες τους, προσφέροντας αξία σε κάθε τους αγορά. Το νέο Bite Club έχει σχεδιαστεί με βασικό γνώμονα την έμπρακτη επιβράβευση των καταναλωτών με έναν εύκολο, γρήγορο αλλά και διασκεδαστικό τρόπο“.

Για τα μέλη του προγράμματος, το κάθε ευρώ που ξοδεύουν για αγορά προϊόντων στα everest ισοδυναμεί με ένα πόντο (e-bite), ενώ συγκεντρώνοντας συνολικά 10 πόντους μπορούν να τους εξαργυρώσουν λαμβάνοντας μια δωροεπιταγή αξίας 1 ευρώ ή συμμετέχοντας σε ένα παιχνίδι που κερδίζουν όλοι.

Η εγγραφή γίνεται σε οποιοδήποτε κατάστημα everest ή μέσω των νέων και πλήρως ανανεωμένων everest site και everest app με λίγα μόνο κλικς. Τα everest επιβραβεύουν τους χρήστες από το πρώτο λεπτό, αφού με την εγγραφή τους  κερνούν τον αγαπημένο τους καφέ

Δείτε το τηλεοπτικό σποτ για το νέο Bite Club των Everest.

 

You might also like