Πετυχημένο το World Class Fine Drinking Cocktail Festival

Για 3η συνεχόμενη χρονιά στη Θεσσαλονίκη

Τη μοναδική εμπειρία του World class Fine Drinking  είχαν την ευκαιρία να ζήσουν, πάνω από 4.600 επισκέπτες, το τριήμερο 12 με 14 Δεκεμβρίου στην Αποθήκη Γ’ στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Το World Class Fine Drinking Cocktail Festival επέστεψε ακόμα πιο ανανεωμένο, αυτή τη χρονιά με σύγχρονες εκδοχές κλασικών κοκτέιλ, από 27 κορυφαία bars της πόλης και εξαιρετικά live acts.

 

Ακολουθώντας την παγκόσμια τάση στον χώρο του ποτού, όπου κλασικές προτάσεις σερβιρισμάτων επανέρχονται στο προσκήνιο, με μια νέα, φρέσκια ματιά, 80 bartenders από 27 από τα καλύτερα bar της πόλης, ανέδειξαν σύγχρονες εκδοχές εμβληματικών κλασικών κοκτέιλ με luxury αποστάγματα.

Για τρεις ημέρες, η Αποθήκη Γ’, στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης, απέκτησε ένα pop urban ύφος με δημιουργικά pop-up bars, που επιμελήθηκαν τη διακόσμησή τους, φέρνοντάς στη διοργάνωση, το δικό τους στυλ και χαρακτήρα! Live stages και διαδραστικά brand corners και στους δύο ορόφους, δημιουργούσαν μια φιλόξενη ατμόσφαιρα και μία ιδιαίτερη fine drinking περιπλάνηση για όλους του καλεσμένους.

 

Το φετινό World Class Fine Drinking Cocktail Festival, υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης, ξεκίνησε με τον σύντομο χαιρετισμό του κ. Χάρη Ψαρούδα, Διευθυντή Reserve Brand Diageo και της κ. Μαρίας Καραγιάννη, Εντεταλμένη Σύμβουλο Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων του Δήμου Θεσσαλονίκης, προς τους συμμετέχοντες επιχειρηματίες και άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου. Η κεντρική σκηνή World Class Fine Drinking Cocktail Festival φιλοξένησε και τις τρεις  ημέρες live acts γνωστών συγκροτημάτων.

Για πρώτη χρονιά φέτος, εκτός από 9 pop-up bar ημερησίως, οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα μαζί με τα κοκτέιλ serves, να απολαμβάνουν διαφορετικές προτάσεις urban street food από το Mahalo Food Truck και το Paola Mobile Pizzeria, να ανακαλύψουν τον συναρπαστικό κόσμο των «classic cocktails with a twist» και να ενημερωθούν σχετικά με την υπεύθυνη κατανάλωση.


Η  μοναδική αυτή γευστική εμπειρία συνεχίζεται στα 27 συμμετέχοντα bar της Θεσσαλονίκης έως και τις 22 Δεκεμβρίου με ειδικά σχεδιασμένα World Class Fine Drinking Cocktail μενού.

You might also like