Επεκτείνεται και μεγαλώνει η Rational  στο Landsberg  

Η  Rational, η μεγάλη γερμανικών συμφερόντων εταιρεία κατασκευής μηχανολογικού εξοπλισμού για επαγγελματίες της εστίασης αποφάσισε να προχωρήσει σε επέκταση των εγκαταστάσεών της και θεμελίωσε ένα νέο τμήμα στην ιστορική έδρα της, στο Landsberg am Lech. Πρόκειται για ένα νέο κέντρο διανομής που θα διαθέτει και πρόσθετο χώρο γραφείων.

 

Η Rational είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες της παγκόσμιας αγοράς και της τεχνολογίας στον τομέα της και απασχολεί σήμερα περίπου 2.300 εργαζόμενους, από τους οποίους περισσότεροι από 1.300 εργάζονται στη Γερμανία. Οι μονάδες Rational παράγονται σε δύο τοποθεσίες: το Landsberg am Lech, το σπίτι του Self Cooking Center και όλων των φούρνων ατμού, και το Wittenheim στη Γαλλία, όπου αναπτύσσεται και παράγεται το Vario Cooking Center.

Όλα τα προϊόντα που σχετίζονται με τους φούρνους ατμού – το ίδιο το προϊόν, μαζί με αξεσουάρ και καθαριστικά μέσα – θα αποστέλλονται από το νέο κέντρο διανομής σε περισσότερες από 120 χώρες, εξυπηρετώντας εξειδικευμένους αντιπροσώπους σε όλο τον κόσμο και τις εννέα υπερπόντιες αποθήκες της εταιρείας. Επιπλέον, το κτίριο θα φιλοξενήσει χώρους γραφείων και αίθουσες συνεδριάσεων.

«Μετά την επέκταση της παραγωγής το 2017 και το 2018, πρέπει τώρα να δημιουργήσουμε ένα νέο κέντρο για την εφοδιαστική αλυσίδα και διοίκηση για να διατηρήσουμε την περαιτέρω ανάπτυξη», λέει ο Δρ Peter Stadelmann, πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Rational.

Η νέα εγκατάσταση της Ratiobnal θα ολοκληρωθεί μετά από περίπου 18 μήνες και όταν παραδοθεί θα καλύπτει έκταση περίπου 15.000 τετραγωνικών μέτρων. «Περίπου 20 εκατ. ευρώ επενδύονται σε κτίρια και εγκαταστάσεις για το σκοπό αυτό. Η εταιρεία δημιουργεί έτσι ακόμη καλύτερες συνθήκες για τη συνεχή διεθνή εταιρική ανάπτυξη» εξηγεί ο Peter Wiedemann, μέλος του διοικητικού συμβουλίου και υπεύθυνος για θέματα τεχνολογίας στην Rational.

You might also like