Ξεκίνησε και πάλι το food court Str.Eaters στην Πλ. Καρύτση

Εννέα νέες, διαφορετικές γευστικές προτάσεις στον ίδιο χώρο

Ξεκίνησε η νέα εποχή του αθηναϊκού food court Str.Eaters επί της Πλατείας Καρύτση στο κέντρο της Αθήνας. Στο  χώρο φιλοξενούνται νέες επιχειρήσεις εστίασης οι οποίες τo επόμενο διάστημα θα πραγματοποιήσουν, μια προς μια, τα εγκαίνια της δραστηριότητάς τους ενώ στο χώρο έχουν προγραμματιστεί διάφορες γαστρονομικές εκδηλώσεις.

 

Πλήρως ανακαινισμένος και με νέες γευστικές επιλογές ο χώρος εστίασης Str.Eaters ξεκίνησε πριν μερικές ημέρες τη νέα περίοδο της δραστηριότητάς του προσφέροντας και πάλι στο κέντρο της Αθήνας τη δυνατότητα στον επισκέπτη να βρει συγκεντρωμένες σε ένα σημείο διαφορετικές κουζίνες και πληθώρα πιάτων.

 

Στον χώρο του Str.Eaters φιλοξενούνται πλέον εννέα καταστήματα: Chop Chop Burger (μπεργκεράδικο), Cool Jerk (αυθεντικό τζαμαϊκανό κοτόπουλο και creole γεύσεις), Kazoku (ιαπωνική κουζίνα/ η επιχείρηση λειτουργεί ήδη κατάστημα στη Γλυφάδα),  Pasta Lab (ιταλική κουζίνα), Food Truck (το γνωστό brand του street food που αποκτάει πλέον ένα μόνιμο στέκι), Deep Dish (αμερικανικού τύπου πίτσα), El Chapo’s (Μεξικανική κουζίνα), Vaflaki (βάφλες, γλυκίσματα), ενώ υπάρχει και το ομώνυμο Str.Eaters το οποίο προσφέρει σαλάτες και διάφορα συνοδευτικά πιάτα. Κάποια από τα brands στο Str.Eaters όπως το El Chapo’s αναπτύσσονται από την ίδια την επιχείρηση που διαχειρίζεται το food court.


Όλο το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιούνται εγκαίνια των επιμέρους καταστημάτων που απαρτίζουν το food court και πρώτο ξεκινάει το Food Truck τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020.

You might also like