Στη Λάρισα η γενική συνέλευση του ΣΕΕΜΕ

Πραγματοποιήθηκε στις 11 Ιανουαρίου- βραβεύτηκε ο Νίκος Αρζινός

Καλωσορίζοντας δυναμικά τη νέα χρονιά, τα μέλη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Επιχειρήσεων Εξοπλισμού  Μαζικής Εστίασης (ΣΕΕΜΕ) παρευρέθησαν στη 13η Γενική Συνέλευση του  ΣΕΕΜΕ  που πραγματοποιήθηκε την 11η Ιανουαρίου 2020, στη Λάρισα.

 

Τα μέλη του ΣΕΕΜΕ, από το σύνολο της επικράτειας, ανταποκρίθηκαν με αξιόλογη συμμετοχή στο κάλεσμα του ΔΣ, γεγονός που οδήγησε σε καρποφόρες συζητήσεις, γόνιμους προβληματισμούς και σχεδιασμό της νέας χρονιάς.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης αφορούσαν στον οικονομικό και διοικητικό απολογισμό του 2019, στον προγραμματισμό της τρέχουσας χρονιάς, εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου  καθώς και σε επίκαιρα ζητήματα του κλάδου μας που χρήζουν ανάγκη συνεργασίας και κοινής προσπάθειας.

Ο Παναγιώτης Μωραΐτης, πρόεδρος του Συνδέσμου, κόβει την πίτα του ΣΕΕΜΕ στη Λάρισα.

 

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ακολούθησε η βράβευση μελών του ΣΕΕΜΕ που έχουν συμβάλει είτε με την μακρόχρονη παρουσία και προσφορά τους είτε με τη σύγχρονη επιχειρηματική τους δράση συμβάλλοντας στην εξωστρέφεια του κλάδου.

Κατά τη φετινή εκδήλωση βραβεύτηκαν:

Ο Νίκος Αρζινός για την πολυετή και ιδιαίτερα αξιόλογη παρουσία τους όλα αυτά τα χρόνια καθώς και η εταιρεία: Niki Inox AE, για την αξιοσημείωτη εξαγωγική της δράση. Ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας με τις καλύτερες ευχές για το 2020.

Η βράβευση της εταιρείας Niki Inox, στην πρόσφατη γενική συνέλευση του ΣΕΕΜΕ.

 

Η βράβευση του  Νίκου Αρζινού από τον ΣΕΕΜΕ, στην πρόσφατη γενική συνέλευση στη Λάρισα.
You might also like