Ξεκίνησε το Hungry Bill’s Burger Bar στα Μελίσσια

Νέο μπεργκαράδικο και μπαρ από τον Βασίλη Λυσανδρόπουλο

Ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα τη λειτουργία του, επί της Λεωφόρου Πεντέλης 7 στα Μελίσσια, το νέο μπεργκεράδικο Hungry Bill’s του νεαρού επιχειρηματία Βασίλη Λυσανδρόπουλου. Εκτός από μπέγκερ και κάποια επιλεγμένα πιάτα κρεάτων, το νέο κατάστημα είναι έντονα προσανατολισμένο προς το ποτό καθώς διαθέτει ιδιαίτερα καλή για τα δεδομένα τέτοιων καταστημάτων wine list κι εντυπωσιακό μπαρ.

 

Ο Βασίλης Λυσανδρόπουλος επιχειρεί για πρώτη φορά στο χώρο της μαζικής εστίασης και το βήμα αυτό έρχεται λίγο μετά την επιστροφή του από την Αυστραλία, όπου έχει περάσει μεγάλο μέρος της ζωής του ως παιδί μεταναστών.

Με την επιστροφή του ο Β. Λυσανδρόπουλος αναζήτησε χώρο για τη δημιουργία ενός burger bar το οποίο να μεταφέρει κάτι από το πνεύμα των εξαιρετικών καταστημάτων που διαθέτει η Αυστραλία κι από τα οποία έχει εμπνευστεί ίδιος.

Άλλωστε οι επιρροές από την (πολυεθνική κατά βάση) αυστραλιανή κουζίνα φαίνονται στα πιάτα του. Αξίζει να σημειώσουμε οτι την επιμέλεια του καταλόγου είχε ο έμπειρος σεφ Δημήτρης Πολίτης, ιδιοκτήτης του εστιατορίου Diferente πίσω από το ξενοδοχείο Hilton.

Ο Βασίλης Λυσανδρόπουλος γύρισε από την Αυστραλία με την οικογένειά του για να επιχειρήσει στην Ελλάδα. Ξεκίνησε πρόσφατα με το Hungry Bill’s Burger Bar.

 

Λιτή διακόσμηση κι επιμονή στην ποιότητα χαρακτηρίζουν το νέο κατάστημα το οποίο είναι επικεντρωμένο στο μπέργκερ. Από την κάρτα του καταστήματος ξεχωρίζουν το Dardy mate (μοσχαρίσιο μπιφτέκι, γουακαμόλε, τσιπς τορτίγιας, ντομάτα, τσένταρ, ψητή πιπεριά, spicy mayo- 8,5 ευρώ), το Ripper (μοσχαρίσιο μπιφτέκι, καραμελωμένο κρεμμύδι, καραμελωμένο μανιτάρι, μπέικον, κατσικίσιο τυρί, truffe parmesan mayo- 9 ευρώ) και το Hungry Bill’s (διπλό μοσχαρίσιο μπιφτέκι, πίκλα αγγουριού, καραμελωμένο κρεμμύδι, μπέικον, τσένταρ, χειροποίητη bbq, onion rings- 11,5 ευρώ), ενώ υπάρχουν και μπέργκερ με  κοτόπουλο πανέ φιλέτο και μπιφτέκι γαλοπούλας στα 8,5 ευρώ.

Οι μπίρες κυμαίνονται από 3,5 μέχρι 5,5 ευρώ, τα κοκτέιλ κυμαίνονται από 9 μέχρι 11 ευρώ και η φιάλη κρασιού από 20 μέχρι 25 ευρώ ( για το Κτήμα Άλφα Syrah).

You might also like