Κυκλοφόρησε το 25ο τεύχος του περιοδικού Grill (Νοέμβριος- Δεκέμβριος 2019) παρουσιάζοντας ένα μεγάλο αφιέρωμα στην εντυπωσιακή και συνεχώς εξελισσόμενη εστιατορική αγορά των Σερρών. Η κεντρική συνέντευξη του τεύχους ανήκει στον Μάριο Καλοϊδά της βιομηχανίας Elviart οποίος παρουσιάζει το πως μετεξελίχθηκε ένας φούρνος κι ένα μικρό εργαστήριο στην Καλλιθέα σε μια εντυπωσιακή βιομηχανία αρτοσκευασμάτων με εξαγωγές σε όλο τον κόσμο.
Περιεχόμενα τεύχους
NEWS
Ειδήσεις από τη βιομηχανία, το εμπόριο και τη μαζική εστίαση
FOOD
Νέα προϊόντα διατροφής
ΒΟΟΖΕ
Μπαρ και κάβα στην εστίαση
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ο νέος αντικαπνιστικός νόμος
Πρόγραμμα του WWF για τα τρόφιμα στα ξενοδοχεία
Τα νέα meat- free προϊόντα της Νικολοπούλου ΤΑΚΕ
Το διεθνές συνέδριο της UECBV που φιλοξένησε η ΕΔΟΚ
Τεχνολογικά νέα
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Μάριος Καλοϊδάς, Elviart- ο ηγέτης της πίτας
Παναγιώτης Γιαννακόπουλος- ο ‘Αρίστος’ του Π. Φαλήρου
ΑΦΙΕΡΩΜΑ| Premium Κρέατα
Τα premium κρέατα στην Ελλάδα
Εταιρείες και διακεκριμένα προϊόντα
ΚΟΥΖΙΝΑ
Το πρωινό είναι cool: τέσσερις εταιρείες προτείνουν
ΑΠΟΣΤΟΛΗ| Εστίαση στις Σέρρες
Η εστίαση στην Μακεδονική πόλη. Παρουσιάζονται με συνεντεύξεις τους οι :
- Σωτήριος Κοτσαμπάς, πρόεδρος του Σωματείου Εστιατόρων
- Ελένη Βασιλειάδου, ‘Ελλήνων Γεύσεις’
- Γιώργος Μιτάκης, ‘Αντάμωμα’
- Δήμος Πιστικόζογλου, ‘Μαντάμ’
- Παύλος Μάτσικας, ‘Κάπαρη’
- Ιάκωβος Ζαραφίδης, ‘Ο Βλάχος’
- Βαρμάζης Βασίλης, ‘Δημοσθένης’
ΑΓΟΡΑ
Αρσάκειο Μέγαρο: ‘πρεσβεία’ ελληνικής γαστρονομίας
Το νέο food hall στο Σικάγο
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
Τέσσερα νέα εστιατόρια, στην Αθήνα του 2019
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δύο συνταγές του Νίκου Φωτιάδη για την ΕΔΟΚ
ΒΙΒΛΙΟ
«Τα κρασιά της Ελλάδας» της οινολόγου και συγγραφέα Μαρίας Νέτσικα