Κυκλοφόρησε το 25ο τεύχος του Grill

Οδοιπορικό του περιοδικού στην εστιατορική αγορά των Σερρών

Κυκλοφόρησε το 25ο τεύχος του περιοδικού Grill (Νοέμβριος- Δεκέμβριος 2019) παρουσιάζοντας ένα μεγάλο αφιέρωμα στην εντυπωσιακή και συνεχώς εξελισσόμενη εστιατορική αγορά των Σερρών. Η κεντρική συνέντευξη του τεύχους ανήκει στον Μάριο Καλοϊδά της βιομηχανίας Elviart οποίος παρουσιάζει το πως μετεξελίχθηκε ένας φούρνος κι ένα μικρό εργαστήριο στην Καλλιθέα σε μια εντυπωσιακή βιομηχανία αρτοσκευασμάτων με εξαγωγές σε όλο τον κόσμο.

 

Περιεχόμενα τεύχους

 

NEWS

Ειδήσεις από τη βιομηχανία, το εμπόριο και τη μαζική εστίαση

FOOD

Νέα προϊόντα διατροφής

ΒΟΟΖΕ

Μπαρ και κάβα στην εστίαση

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ο νέος αντικαπνιστικός νόμος

Πρόγραμμα του WWF για τα τρόφιμα στα ξενοδοχεία

Τα νέα meat- free προϊόντα της Νικολοπούλου ΤΑΚΕ

Το διεθνές συνέδριο της UECBV που φιλοξένησε η ΕΔΟΚ

Τεχνολογικά νέα

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Μάριος Καλοϊδάς, Elviart- ο ηγέτης της πίτας

Παναγιώτης Γιαννακόπουλος- ο ‘Αρίστος’ του Π. Φαλήρου

ΑΦΙΕΡΩΜΑ| Premium Κρέατα

Τα premium κρέατα στην Ελλάδα

Εταιρείες και διακεκριμένα προϊόντα

ΚΟΥΖΙΝΑ

Το πρωινό είναι cool: τέσσερις εταιρείες προτείνουν

ΑΠΟΣΤΟΛΗ| Εστίαση στις Σέρρες

Η εστίαση στην Μακεδονική πόλη. Παρουσιάζονται με συνεντεύξεις  τους οι :

  • Σωτήριος Κοτσαμπάς, πρόεδρος του Σωματείου Εστιατόρων
  • Ελένη Βασιλειάδου, ‘Ελλήνων Γεύσεις’
  • Γιώργος Μιτάκης, ‘Αντάμωμα’
  • Δήμος Πιστικόζογλου, ‘Μαντάμ’
  • Παύλος Μάτσικας, ‘Κάπαρη’
  • Ιάκωβος Ζαραφίδης, ‘Ο Βλάχος’
  • Βαρμάζης Βασίλης, ‘Δημοσθένης’

ΑΓΟΡΑ

Αρσάκειο Μέγαρο: ‘πρεσβεία’ ελληνικής γαστρονομίας

Το νέο food hall στο Σικάγο

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Τέσσερα νέα εστιατόρια, στην Αθήνα του 2019

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Δύο συνταγές του Νίκου Φωτιάδη για την ΕΔΟΚ

ΒΙΒΛΙΟ

«Τα κρασιά της Ελλάδας» της οινολόγου και συγγραφέα Μαρίας Νέτσικα

You might also like