Η McDonald’s για τα παιδιά του Λύρειου Ιδρύματος

Με την ενέργεια Dear Santa πρόσφερε δώρα στα παιδιά που διαμένουν εκεί

Η McDonald’s αξιοποιεί την κοινωνική πολιτική της Scale for Good και με αίσθημα ευθύνης συμμετέχει και δίνει πίσω στην τοπική κοινωνία, υποστηρίζοντας ανθρώπους μέσα από ουσιαστικές δράσεις. Αυτά τα Χριστούγεννα, η McDonald’s θέλησε να δώσει μεγαλύτερο νόημα στις γιορτές, προσφέροντας χαρά στα παιδιά που διαμένουν στο Λύρειο Ίδρυμα στη Νέα Μάκρη.

 

Η McDonald’s έγινε ο Άγιος Βασίλης τους και συγκέντρωσε τα γράμματα των παιδιών προς τον Άγιο Βασίλη, στο πλαίσιο της δράσης ‘Dear Santa’. Η McDonald’s φρόντισε ώστε όλα τα παιδιά να βρουν το δώρο που ζήτησαν κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Τα δώρα που προσφέρθηκαν ήταν πολλά και ποικίλα. Η ενέργεια Dear Santa υποστηρίχθηκε στα Digital media, όπου αναρτήθηκαν κάποια από τα γράμματα των παιδιών προς τον Άγιο Βασίλη.

Σύμφωνα με τη Simona Mancinelli, Διευθύνουσα Σύμβουλο της Premier Capital Hellas που διαχειρίζεται τα εστιατόρια McDonald’s στην Ελλάδα: «Είμαστε περήφανοι που μέσα από την κοινωνική πολιτική μας ήρθαμε κοντά σε αυτή την κοινότητα των παιδιών με την πρωτοβουλία Dear Santa’. Θέλαμε να δώσουμε χαρά σε όλα τα παιδιά του Λύρειου, γιατί κάθε παιδί πρέπει να ζει τη μαγεία των Χριστουγέννων. Είμαστε ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι απέναντι στο Λύρειο Ίδρυμα, ιδίως μετά την καταστροφική πυρκαγιά του καλοκαιριού 2018 που άφησε τραγικό αποτύπωμα στις εγκαταστάσεις του».


Για να μάθετε περισσότερα για το Λύρειο και τρόπους να βοηθήσετε, πατήστε εδώ.

You might also like