ΣΚΕΑΝΑ: συνάντηση με τον Απόστολο Βεσυρόπουλο

Συζήτησαν το μείζον (για την Πάτρα) θέμα του αιγιαλού

Συνάντηση πραγματοποίησε χθες ο ΣΚΕΑΝΑ με τον Υφυπουργό Οικονομικών Απόστολο Βεσυρόπουλο και την Βουλευτή Αχαΐας Χριστίνα Αλεξοπούλου, με κύριο θέμα συζήτησης τον νόμο και την επερχόμενη ΚΥΑ περί μίσθωσης και χρήσης αιγιαλού.

 

Σε κλίμα αμοιβαίας κατανόησης και διάθεσης επίλυσης των προβλημάτων διεξήχθη η συνάντηση, καθώς ο κ. Βεσυρόπουλος ήταν απόλυτα ενήμερος για το φλέγον ζήτημα που απασχολεί χιλιάδες επιχειρηματίες στην χώρα μας, ο οποίος ήταν και ο εισηγητής από πλευράς της Νέας Δημοκρατίας το 2019, σχετικά με την διαβούλευση για τον νόμο, τον οποίο και καταψήφισε.

Οι εκπρόσωποι του Συλλόγου Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής Νομού Αχαΐας κατέθεσαν ενώπιον του Υφυπουργού τις προτάσεις τους, για διόρθωση των στρεβλώσεων, ενόψει της επερχόμενης ΚΥΑ, η οποία θα βγει βάσει του υπάρχοντος νόμου και o ίδιος τους ενημέρωσε ότι αναζητά λύσεις για τα βασικά ζητήματα αναφορικά με την φετινή καλοκαιρινή περίοδο.

Επιπλέον ο κ. Βεσυρόπουλος ενημέρωσε την αντιπροσωπεία του ΣΚΕΑΝΑ ότι στα τέλη του καλοκαιριού του 2020 θα ψηφιστεί καινούριος νόμος σχετικά με τον αιγιαλό, ο οποίος θα δημιουργηθεί λαμβάνοντας υπόψιν τα κακώς κείμενα και τις ασάφειες του προηγούμενου ,σε μια προσπάθεια για εξομάλυνση της κατάστασης.

You might also like